Studieår Utomlands

för ungdomar och vuxna

EF

Japan

Studera i Japan och upplev uråldriga traditioner, toppmoderna städer och fantastisk asiatisk kultur i detta inflytelserika land.

Japan är ett av världens vackraste länder med sina oändligt långa sandstränder, dimmtäckta landskap och snötäckta bergskedjor. Ändå är det lokalbefolkningen, den tusenåriga och unika kulturen samt traditionerna som är det allra bästa med Japan. Studera i Japan och upptäck denna fantastiska övärld och det speciella levnadssätt som finns här.

EF:s skola ligger centralt belägen i Tokyos mest livliga stadsdel och är en perfekt bas för att upptäcka både staden och landet. Efter lektionerna kan du njuta av lugnet på ett av stadens många japanska tehus eller bege dig till Tsukiji Fish Market och göra din egen sushi till lunch. Besök de fascinerande Shinto helgedomarna i Meiji eller stå med hejarklacken på en Yomiuri Giants basebollmatch. På helgerna har du möjlighet att utforska kulturen i Kyoto, bergsbyarna på landsbygden eller njuta av utsikten från en varm källa vid Mount Fujis fot.

Läs vidare Stäng
Gratis broschyr

Gratis broschyr

Få ett kostnadsfritt prisförslag