Våra program
Filter

Utbildning utomlands med EF

Gå en av våra utbildningar utomlands och få möjligheten att lära känna en ny kultur på djupet, träffa internationella vänner och utforska världen på egen hand. Att studera utomlands är en unik möjlighet att få en upplevelse utöver det vanliga samtidigt som du lär dig ett nytt språk och växer som person. Utforska vårt utbud av utbildningar utomlands för mer information, eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Program funna

Utbildning Utomlands

Att gå en utbildning utomlands är inte bara ett utmärkt tillfälle att lära sig ett nytt språk, utan det är även en unik möjlighet att få en djupare förståelse för en annan kultur, annorlunda från den du är van vid i Sverige.  Vi är med dig under hela processen, från planeringsfasen tills det att du kommer hem, så du kan vara säker på att du får den trygghet och det stöd du behöver under hela din utbildning utomlands. Vi har utvecklat våra undervisningsmetoder kontinuerligt sedan starten 1965, och med vår långa erfarenhet och expertis, kan du vara säker på att din utbildning utomlands är av högsta kvalitet. Oavsett om du vill förbereda dig inför universitetsstudier, en karriär i ett annat land, eller bara vil finslipa dina språkkunskaper, så har vi en utbildning utomlands som passar dig.

Vart vill du åka?

Med oss kan du studera utomlands på flera spännande destinationer runt om i hela världen, några av våra mest populära resmål är New York, London, Sydney och Singapore. Att gå en utbildning utomlands innebär inte bara att du får den internationella erfarenhet som många arbetsgivare efterfrågar, utan du lär dig även ett nytt språk samtidigt som du får en upplevelse för livet. Plugga engelska på ett traditionellt universitet i England, lär dig tala kinesiska i Kinas pulserande huvudstad Peking, eller åk som utbytesstudent till surfpardiset Costa Rica och lär dig spanska.  Vi har en rad olika alternativ för dig som vill gå en utbildning utomlands, oavsett nivå eller ålder, så att du kan hitta ett program som passar dig.