Våra program
Filtrera

Språkkurser i engelska i USA

Lär känna den amerikanska kulturen på djupet med en språkkurs i USA! På förmiddagarna kommer du att ha lektioner i engelska och på eftermiddagarna kommer det att finnas en hel del fritid till att delta i aktiviteter, besöka kända sevärdheter eller bara att umgås med dina nya vänner. Välj vart du vill gå din språkkurs i USA, vi erbjuder bland annat språkkurser i New York, Los Angeles och Miami.

Oavsett vart du går din språkkurs i USA, så kommer du att förbättra din engelska samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse! Utforska vårt utbud av engelska kurser i USA, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hitta program efter din ålder

En språkkurs i USA är en oförglömlig upplevelse

USA är drömmarnas hemland framför alla andra. Här kan du hitta allt från oändliga sandöknar till klippiga berg, från mysiga semesterorter vid havet till myllrande storstäder. EF:s språkkurser i USA ger dig chansen att lära känna detta stora och mångfacetterade land på djupet. Du kan själv välja hur länge du vill stanna - i några veckor eller i flera månader. Du kan kombinera flera olika destinationer under en resa, eller lära känna en plats riktigt väl genom att bo hos en lokal värdfamilj. Åker du med EF på en språkkurs i USA har du också möjlighet att göra obetald praktik på ett väletablerat företag eller din affärsengelska med en anpassad språkkurs. Du kan göra ett utbyte på universitet eller förbereda dig inför studier på ett amerikanskt universitet. Så länge du har en dröm, så vet du att du kan uppfylla den här!

Välja destination för din amerikanska språkkurs

USA har något för alla smaker, därför är det viktigt att veta vad just du vill ha ut av din språkkurs i USA innan du reser iväg. Om du pluggar i en strandort som Miami Beach eller Los Angeles så kan du hänga på stranden före och efter lektionerna, spana efter kändisar på eftermiddagarna och lära dig surfa på helgerna. Är du kulturintresserad kanske föredrar du en historisk stad som San Fransisco eller Boston där du får befinna dig i en omväxlande miljö med människor från hela världen. New York är den perfekta staden för den karriärshungrige som vill bygga på sitt internationella nätverk och få arbetslivserfarenhet från industriledande företag. Medan naturälskaren bör bege sig till de orörda landskapen i Washington State - EF:s campus i Seattle ger dig många möjligheter att utforska den nordamerikanska vildmarken. Kanada är ännu ett bra alternativ för den som är sugen på en språkkurs i Nordamerika.