Våra program
Filter

Språkresor

Att åka på en språkresa är ett fantastiskt sätt att förbättra dina språkkunskaper, få utlandserfarenhet och träffa vänner för livet. Du kan resa vart du vill, från England till Hawaii, via Kina, Sydafrika och Costa Rica. Vi har 50 års erfarenhet av att organisera språkresor, så du kan lita på oss. Utforska vårt utbud för mer information och priser. Vi har språkresor för alla åldrar - barn, ungdomar och vuxna.
Program funna

Språkresor för både ungdomar och vuxna

En språkresa är den perfekta kombinationen av nytta med nöje. Du utvecklar snabbt dina språkkunskaper samtidigt som du lär känna en ny kultur, får uppleva nya platser och träffar människor från hela världen. Åk på språkresa och du kommer att få värdefull erfarenhet som varar hela livet. Men en språkresa är inte bara till för barn och ungdomar – EF erbjuder skräddarsydda språkresor för alla åldrar och intressen. Språkresor för vuxna kan vara ett spännande alternativ till semestern som låter dig utforska ditt semesterland på djupet genom att läsa språket och lära dig mer om kulturen. EF har också ett stort utbud av språkresor för ungdomar som nyss tagit studenten, dessa är speciellt utformade för att förbereda dig för vidare studier på universitet eller arbetslivet.

Vart ska jag åka på språkresa?

Engelska är vårt världsspråk och de flesta språkresor är till ett engelsktalande land. En språkresa till London placerar dig i hjärtat av en pulserande storstad och du får lära känna språkets ursprungsland – röda telefonkiosker, svarta taxibilar, eftermiddagste med scones och Union Jack-flaggor överallt. Om du verkligen vill ha ett äventyr kan en språkresa i New York vara något för dig, staden som aldrig sover kommer att ge dig massor av möjligheter till att öva engelskan med någon av de pratglada New York-borna. En språkresa till Miami är perfekt för dig som älskar sol och bad, EF:s skola i Miami Beach har både havsutsikt från klassrummen, gångavstånd till stranden och egen pool. Eller kanske du överväger att hellre öva din franska, italienska, spanska eller tyska? EF arrangerar också språkresor till Paris, Rom, Madrid, München och andra europeiska storstäder. Vi har dessutom något för alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. Vart åker du på språkresa 2016?