Våra program
Filter

Studera italienska på språkresa till Italien

Åk på en språkresa till Italien och finslipa din italienska samtidigt som du upptäcker Roms alla fantastiska sevärdheter. På din språkresa till Italien lär du dig språket i en interaktiv miljö, med massor av tid till att öva på egen hand. Med små klasser och individuell uppmärksamhet kommer det inte ta lång tid innan du talar italienska. Utforska vårt utbud av språkresor till Italien för mer information och priser. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.
Program funna

En språkresa till Italien - mer än bara pizza

De flesta av oss får sin kunskap om Italien genom landets rika matkultur. Pizza, pasta, mozzarella - och parmesanost, Nutella och pannacotta är alla italienska matvaror som vi känner till i vår vardag. Och även om en språkresa till Italien ger dig mängder med möjligheter att prova på den gudomliga italienska maten, så har landet även mycket annat att bjuda på. I norr kan du bada i den vackert belägna Gardasjön där du har utsikt över Alperna. Mytomspunna Venedig besöks helst under februari då den världsberömda karnevalen är i full sving. I Rom hittar du ruiner från 3000 år tillbaka i tiden, medan ett besök till Sicilien låter dig upptäcka en charmig och oförglömlig ö.

Italienska för ungdomar och vuxna

EF:s språkresor till Italien passar alla åldrar och nivåer. Vi har språkresor för ungdomar som vill bättra på sin italienska inför vidare studier i landet eller arbeta inom Italiens blomstrande turistindustri. Vi har resor för vuxna resenärer som dras till Italiens speciella kultur och vill lära känna maten, fotbollen och passionen som finns här. Tillvalskurser låter dig utforska dina hobbies, vare sig det är italienskt mode eller romersk vinhistoria som du är intresserad av. Italienska lämpar sig synnerligen bra för språkresestudier eftersom det är ett språk som talas med hela kroppen. Att befinna sig bland italienare lär dig att använda armar och händer som komplement till ditt tal och du kan glömma armar som hänger sysslolösa runt höfterna.

Populära destinationer