Våra program
Filtrera

Språkresor till Kanada

En språkresa till Kanada låter dig finslipa din engelska medan du upptäcker ett fascinerande och mångfasetterat land. Vi har sport- och aktivitetskurser, generella engelskakurser, obetalda praktikurser och mycket mer därtill. Utforska vårt utbud för språkresor till Kanada för att hitta det bästa alternativet för dig.

Hitta program efter din ålder

Språkresa till Kanada

När du studerar engelska på en språkresa till Kanada så lär du dig språket samtidigt som du vidgar dina vyer genom att leva i en annan kultur. Oavsett om du väljer att studera i de makalösa landskapen i British Colombia vid stilla havets kust eller i Torontos storstads atmosfär, så kommer din språkresa till Kanada ta med dig på ett äventyr som du sent kommer att glömma. Gör nästa resa minnevärd - lär dig engelska och uppleva livet utomlands på en språkresa till Kanada.

Framsteg som varar

Att lära sig ett nytt språk är alltid en resa, men när du reser utomlands där språket pratas, så blir det till ett äventyr. Du lär dig inte enbart grammatiken och ett nytt vokabulär, du hamnar även i en helt ny miljö och måste anpassa dina vanor till ditt nya vardagsliv. En språkresa till Kanada kommer att vända upp och ner på din värld och du kommer tvingas komma ut ur ditt skal. Denna dramatiska förändring kommer hjälpa dig att lättare ta till dig engelskan. En språkresa till Kanada kommer vidga dina vyer och få dig att prata engelska på nolltid.