Våra program
Filtrera

Språkresor till Sydafrika

Är du intresserad av att lära dig engelska i en exotisk miljö? Då är vår språkresa till Sydafrika helt rätt för dig. Upptäck det dynamiska, mångsidiga samhället i Kapstaden, eller bege dig ut på safari i sökandet efter lejon. Allt är möjligt på en språkresa till Sydafrika.

Hitta program efter din ålder

Språkresa till Sydafrika

En språkresa till Sydafrika låter dig studera engelska I en av världen mest attraktiva resemål. Din språkundervisning kommer att ske i vackra och livliga Kapstaden, och du kommer att ha möjlighet att utforska mer av landet på organiserade utflykter och fritid. På din språkresa till Sydafrika kommer du att lära dig språket med innovativa undervisningsmetoder och teknologi för att du ska lära dig effektivt i klassrummet. Du kommer då att ha tid att öva din engelska på gatorna i Kapstaden där du kommer att hitta överraskningar bakom varje hörn. En språkresa till Sydafrika är sannerligen ett stort äventyr.

Boendealternativ i Sydafrika

Du kan bo med en värdfamilj eller på studentboende på din språkresa till Sydafrika. Om du väljer att bo med en värdfamilj så kommer du att få ut mer av din språkresa. Du kommer att prata engelska med din värdfamilj och bo som sydafrikaner bor och ta till dig deras seder och bruk lättare. Om du väljer att bo på studentboende på din språkresa till Sydafrika, så kommer du att spendera mer tid med dina klasskamrater. Vi har studenter från hela världen som åker på språkresa med oss, så du kommer att träffa fler internationella vänner om du bor på studentboende. Oavsett vilket alternativ du väljer för din språkresa till Sydafrika så kommer du att ha en fantastisk tid och förbättra din engelska.

Utforska program efter populära destinationer