Våra program
Filtrera

Språkresor till Tyskland

Om ditt mål är att förbättra din tyska, finns det ingen bättre investering än en språkresa till tyskland. Välj om du vill studera tyska i München, Berlin eller Lindau. Oavsett vilken språkresa till Tyskland du väljer, så är vi med dig hela vägen. Utforska vårt utbud för mer information och priser. Vi har språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

Hitta program efter din ålder

EF:s språkresor till Tyskland hjälper dig bli flytande snabbare

Vi har en lång tradition av kulturellt utbyte med vårt stora grannland i söder och Tysklands ekonomiska framgångar på senare år har än en gång gjort landet till en populär destination för språkresor. En språkresa till Tyskland kan vara i allt från ett par veckor till flera månader - det beror helt på hur länge du vill stanna och vad du vill uppnå under din tid i Tyskland. På språkresan ser vi till dina mål och hjälper dig förbereda dig inför en officiell språkexamen, att skaffa en praktikplats eller skicka in ansökningar till tyska universitet. Tyskland har en av Europas mest dynamiska arbetsmarknader och många tar det första steget till en lång och framgångsrik karriär just här.

Utforska Tyskland på din språkresa

Det är lätt att missa hur stort och omväxlande Tyskland faktist är. Landet som sträcker sig från Östersjön i norr till Österrike i söder har allt från semesterorter vid havet till mysiga skidorter i Alperna. Tysklands brokiga historia har lämnat landet fullsmockat med sagolika slott och magiska ruiner. Du hittar både lummiga skogar och öppna landskap, den vindlande Rhen, vinodlingar och ölbryggerier. Det välutvecklade transportsystemet gör det lätt att ta tåget för att upptäcka nya äventyr under helgerna. Har du körkort kanske du lockas av världsberömda Autobahn där du kan köra utan hastighetsbegränsningar. Dessutom har Tyskland flera spännande storstäder där du kan dansa hela natten lång till elektronisk musik eller leva livet som kultursnobb på ett kreativt, ekologiskt kafé. På en språkresa till Tyskland får du uppleva så mycket mer än bara språket!