Våra program
Filtrera

Språkresor till USA

Många drömmer om att åka på språkresa till USA. Kommer du att göra den drömmen till verklighet? Från 2 veckor i New York till 9 månader i Kalifornien, vi har språkresor för dig som ungdom och vuxen. Utforska vårt utbud för mer information och priser, eller kontakta oss så hjälper vi dig att planera din språkresa till USA.

Hitta program efter din ålder

Uppfyll drömmarna på en språkresa till USA redan under 2017!

USA är landet som har något för alla och en språkresa till USA ger dig inte bara en utmärkt chans att bättra på engelskan, du får även uppleva ditt livs äventyr i detta enorma och omväxlande land. Från anrika Boston till pastellfärgade Miami Beach, från de orörda skogarna utanför Seattle till de kändistäta gatorna i Beverly Hills, Kalifornien, så är språkresor till USA en bra bas för att utforska amerikansk kultur och samhällsliv. Passa även på att få värdefull arbetslivserfarenhet med vårt volontärprogram. De flesta amerikanare är pratsamma, öppna och nyfikna på att lära känna nya människor. Det är lätt att knyta kontakter och träffa nya vänner både från USA och resten av världen eftersom det stora landet i väst drar till sig resenärer från alla jordens hörn - och du kan bli en av dem.

Stanna i USA efter språkresan

Det är många som drömmer om en framtid i USA och det är inte att undra på med tanke på hur stor roll amerikanska filmer, TV-serier och musik har i vår vardag. Tyvärr så har USA skärpt reglerna för visum och uppehållstillstånd och det har blivit svårare att stanna en längre tid i landet. Som svensk har du rätt att komma som turist i tre månader, stannar du längre än det får du ansöka om ett studentvisum. Studentvisumet ger dig också rätt att arbeta ett visst antal timmar och hittar du ett jobb är det mycket lättare att få permanent uppehållstillstånd i framtiden. EF hjälper dig att uppfylla dina ambitioner och drömmer du om att stanna i USA efter språkresan kan vi hjälpa dig med information, tips och pappersarbete för att ansöka om plats på college eller arbete.