Våra program
Filtrera

Studera i Australien

Om du vill ha ett land med många kontraster så ska du studera i Australien. Från öde vildmark till lummiga regnskogar, storstäder till hänförande stränder – Australien är full av överraskningar. Med vårt breda programutbud kommer du kunna hitta något som passar dina intressen och mål, oavsett vart du väljer att plugga i Australien.

Hitta program efter din ålder

Studera i Australien och lär dig engelskan "down under"

Ska du studera i Australien en längre period så måste du se till att ansöka om ett studentvisum i god tid. Med ett sådant visum har du begränsad rätt att arbeta under din vistelse och vi på EF kan hjälpa dig att organisera en obetald praktik i samband med att du studerar i Australien. Du kan även ta ett EF Advanced Diploma som förbereder dina språkkunskaper för att jobba inom din drömbransch: hotell och turism eller business management är populära ämnen. Vill du stanna för att plugga i Australien på universitet eller högskola så kan vi hjälpa dig med dina ansökningar och lämna referenser. Dessutom kan du skräddarsy dina språkkurser så att de förbereder dig inför dina framtida studier. Vi hjälper dig gärna att skriva ett CV och hitta ett jobb i Australien och öva inför att gå på anställningsintervju. Allt du behöver för din internationella karriär!

Att tänka på innan du reser iväg

Ska du stanna för att plugga engelska i Australien en längre period så måste du se till att ansöka om ett studentvisum i god tid. Med ett sådant visum har du begränsad rätt att arbeta under din vistelse och vi på EF kan hjälpa dig att organisera en obetald praktik i samband med dina språkstudier. Du kan även ta ett EF Advanced Diploma som förbereder dina språkkunskaper för att jobba inom din drömbransch: hotell och turism eller business management är populära ämnen. Vill du stanna för att studera i Australien på universitet eller högskola så kan vi hjälpa dig med dina ansökningar och lämna referens. Dessutom kan du skräddarsy dina språkkurser så att de förbereder dig för dina framtida studier. Vi hjälper dig gärna att hitta ett jobb i Australien genom att träna CV-skrivande och att gå på anställningsintervju. Allt du behöver för den internationella karriären!

Utforska program efter populära destinationer