Våra program
Filtrera

Studera i Costa Rica

Studera i Costa Rica, där vackra stränder och en unik kultur väntar dig. Förbättra din spanska med innovativa kurser och aktiviteter, inklusive volontärmöjligheter med lokala organisationer. Costa Rica är känt för sitt rika naturliv, som du kommer att få massor av fritid till att upptäcka när du studerar i Costa Rica.

Hitta program efter din ålder

Studera i Costa Rica

Om du vill plugga i Costa Rica så bör du med vårt breda programutbud hitta ett alternativ som passar ditt schema och som hjälper dig uppnå dina mål. Kortare kurser med mer fritid är ideala för en språkresa, men om du vill bli flytande i spanska så är en längre kurs med extra klasser rätt för dig. Oavsett vilket program du väljer, så kommer du njuta av din fritid utanför klassrummet när du studerar i Costa Rica. Här kan du surfa, vandra längs vulkaner och utforska de lummiga tropiska regnskogarna. Besök kaffeplantagen eller en rodeo om du vill få en dos av den lokala kulturen. Nya äventyr och bättre spanska väntar dig, så kom och studera i Costa Rica!

Vägen till bättre spanska

Du kommer att prata mycket bättre spanska efter att du studerat i Costa Rica. Med hjälp av hör- och kommunikationsövningar, samt grupparbeten, så ser vi till att du får prata massor av spanska på lektionerna. När du studerar i Costa Rica kommer det också finnas möjlighet att använda den senaste teknologin i vårt språklabb för att underlätta din inlärning, oavsett vilken nivå du är på. Du bör avancera ett steg efter åtta veckors språkstudier om du är nybörjare och om du tidigare studerat spanska bör du avancera ett steg efter 12 veckors språkstudier. Kom och plugga i Costa Rica om du vill förbättra din spanska.