Våra program
Filtrera

Studera engelska utomlands

Studera engelska utomlands och bli bekväm med att prata engelska. Oavsett om du åker till New York i en månad eller till Australien i en termin, så finns det inte ett snabbare sätt att förbättra din engelska på än att studera utomlands i ett engelsktalande land. Vi vet detta av erfarenhet, eftersom att vi sedan 1965 har gjort det möjligt för studenter att plugga engelska utomlands.

Hitta program efter din ålder

Ta dina engelska studier utomland med EF!

Ta dina engelska studier utomlands och du kommer att se snabba framsteg samtidigt som du får den internationella erfarenhet som dagens arbetsgivare efterfrågar. EF driver sina egna skolor och är med dig hela vägen under din resa. Studera engelska i London och du får lära känna intressanta människor från hela världen som dras till denna trendiga storstad. Eller plugga engelska i New York och upplev pulsen i staden som aldrig sover: storslagna musikaler, ekologiska kaféer och världens bästa shopping. Är du ute efter ett varmare klimat kanske du är sugen på att plugga engelska i Los Angeles där vår skola ligger med bekvämt promenadavstånd från stranden. Samma sak gäller i Miami där du kan studera engelska med havsutsikt från de vackra salarna i vår stilrena Art Deco-skola. Eller res iväg riktigt långt – varför inte plugga engelska i Sydney och anamma den charmiga australiensiska dialekten?

Det finns lika många engelska språk som det finns länder i världen

De mest populära resmålen för engelskastudier utomlands är England och USA. Dessa eftertraktade destinationer lockar varje år tusentals internationella studenter som vill lära sig engelska. Vart du ska välja att studera engelska utomlands beror på dina personliga mål och intressen. Om du vill ha en unik upplevelse när du studerar engelska utomlands rekommenderar vi dig att studera engelska på destinationer som Irland, Kanada, Malta eller Australien. Är du den äventyrliga typen, så ska du studera engelska i Sydafrika eller på Nya Zeeland. Oavsett vilket land du väljer för dina engelskastudier utomlands, kan du vara säker på att du får högkvalitativundervisning och en upplevelse utöver det vanliga med oss.