Våra program
Filtrera

Studera i London

Tiotusentals studenter pluggar i London årligen. Kommer du vara en av dem? Få fart på din engelska med en intensivkurs, eller investera i din framtid genom att plugga i London ett år eller längre. Oavsett hur länge du studerar i London så kommer du att få en fantastisk tid och minnen för livet.

Hitta program efter din ålder

Plugga i London

Londons charm har nog inte undgått någon. Även om du aldrig har besökt staden, så har du säkerligen hört en hel del om vad som lockar med denna stad. Att plugga i London har en särskild dragningskraft som är svår att motstå. Eftersom att så många studenter studerar i London, så finns det gott om umgänge. Det är lätt att träffa brittiska studenter och studenter från världen över. Det finns många studenterbjudanden, däribland på nattklubbar, konsertbiljetter och hämtmat. Våra lärare på vår skola i London är välinformerade om dessa erbjudande och håller studenterna uppdaterade om saker som händer i staden, utöver de aktiviteter och utflykter som vi arrangerar. Plugga i London och bli del av denna spännande trend.

Boendealternativ i London

Du har flera boendealternativ att välja från när du pluggar i London. Många väljer att bo hos värdfamilj. När du bor hos en värdfamilj kan du öva din engelska i en avslappnad miljö. Andra föredrar att bo på ett av våra studenthem i London. Vi mixar alltid studenter från olika länder, för att se till att du kan öva din engelska med din rumskamrat. Du får mer frihet att komma och gå som du vill när du bor på studenthem. Oavsett vilket boendealternativ du väljer när du pluggar i London, så finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.