Våra program
Filtrera

Studera i Frankrike

Finns det ett bättra sätt att lära sig franska på än att studera i Frankrike? Kombinera din vistelse med ett besök till Paris eller till Medelhavets kust där du kan öva din franska medan du njuter av soliga stränder. Ät god mat, gå på museum i världsklass och upptäck hänförande arkitektur. Om du drömmer om att plugga i Frankrike så är detta ditt tillfälle att få den drömmen att gå i uppfyllelse.

Hitta program efter din ålder

Studera i Frankrike

Vare sig du är sugen på några sommarveckor vid Frankrikes havskust eller vill tillbringa ett helt år i Paris så har EF ett brett urval av alternativ för dig som vill studera i Frankrike. Våra certifierade skolor är CSN-berättigade och ackrediterade av de relevanta franska myndigheterna. Som alla EF:s språkskolor är de centralt belägna, vilket gör det lätt för dig att njuta av ditt värdland när du pluggar i Frankrike. Du väljer själv hur länge du vill stanna, från 2 till 52 veckor, och vilka kurser du vill ta. Du kan förbereda dig för en språkexamen som du behöver för att plugga i Frankrike på högskolenivå, ta kurser som förbereder dig för en specifik yrkesbransch eller fördjupa dig i dina intressen, som till exempel fransk matlagning, konsthistoria eller franskt mode.

Boendealternativ för studenter i Frankrike

Om du studerar i Frankrike med EF så kan du anpassa ditt boende efter dina behov. Du kan antingen bo i en fransk värdfamilj där du kommer att äta och tillbringa lediga kvällar och helger med familjen. Du får tryggheten av att bo i ett familjehem som blir din fasta punkt när du studerar i Frankrike. Du kan också bo på vårt studenthem tillsammans med studenter som precis som du kommit från resten av världen för att plugga i Frankrike. Detta alternativ passar dig som vill ha fart och fläkt och träffa massor av nya vänner att upptäcka Frankrike med. Yngre studenter som reser till St Raphael kan också bo på resort, med egen swimmingpool på området - precis som på en äkta medelhavssemester.

Utforska program efter populära destinationer