Våra program
Filtrera

Studera i Japan

Studera i Japan där det traditionella möter det moderna. Tokyo är en av världens största städer, och du kommer att befinna dig i hjärtat av staden när du studerar i Japan med oss. Alla våra program i Japan kombinerar formella kurser i japanska med aktiviteter, sevärdheter och massor av fritid.

Hitta program efter din ålder

Study abroad in Japan

Du kommer att bo i det spännande Tokyo när du studerar i Japan. Med sin futuristiska arkitektur och teknologi, buddhisttempel, och unika subkulturer såsom Cosplay, så finns det ingen annan stad i världen som liknar denna enorma metropol. Med japanskan du lär dig när du studerar i Japan, så kommer du att lära känna landet på ett sätt som få turister kan. Du kommer snabbt att utveckla din japanska tack vare våra små klasser, erfarna lärare, och innovativa lärometoder. Du kan kommunicera med lokalinvånarna som kanske delar med sig av sina bästa tips om vad du ska se och göra. För att få en inblick i detta unika land, kom och plugga i Japan.

En genuin upplevelse

När du studerar i Japan, så kan du välja mellan att bo med en värdfamilj eller på studenthem. Om du bor hos en värdfamilj så kommer du få njuta av hemlagade måltider och ha fördelen att kunna öva din japanska med din nya familj. Din värdfamilj kan också ge dig unika tips för hur du bäst upptäcker Japans alla sevärdheter. Ett studenthem är också ett bra val om du vill vara mer självständig och bo med andra internationella studenter. Oavsett så kommer du att bo i en stimulerande miljö när du pluggar i Japan.

Utforska program efter populära destinationer