Våra program
Filtrera

Studera i Tokyo

Studera i Tokyo och lär känna det moderna Japan, som vi hemifrån bara får en glimt av. När du studerar i Tokyo så kommer du kunna äta fantastisk mat och utforska intressen som manga, anime, judo och historia.

Hitta program efter din ålder

Studera i Tokyo

Studera i Tokyo och upptäck denna mäktiga stad som består av unika stadsdelar. Besök kejsarpalatset i Hibiya, eller spana in de lyxiga shoppinggatorna i Ginza. Lär du dig japanska för att använda det i arbetslivet? Bege dig då till Nihombashi och besök Tokyobörsen. Utforska Akihabara där du kan hitta all typ av teknologi, eller upplev nattlivet i Shinjuku. Varje del av Tokyo har sin egen unika charm, vilket gör det lätt att hitta ett område som passar just dig när du studerar i Tokyo.

Tokyo och Japan för studenter

Upptäck en stad perfekt för studenter när du studerar i Tokyo. Din studievägledare hjälper dig organisera lärorika utflykter, såsom besök till tempel, japanska konstmuseum, och restauranger som serverar traditionell japansk mat. Du kommer också ha möjlighet att åka på utflykter till städer som Kyoto och Nikko när du studerar i Tokyo. Om du vill upptäcka Tokyo på egen hand, fråga din studievägledare om rekommendationer för shopping och nattklubbar. Att lära sig japanska medan du studerar i Tokyo gör det mycket roligare att upptäcka staden.