Våra program
Filtrera

Studera i Spanien

Studera i Spanien och fördjupa dig i den passionerade spanska kulturen. Välj Madrid eller Barcelona för storstadvibbar, eller Malaga för sol och bad. Utforska vårt utbud nedan för att hitta det program som passar dig bäst när du ska plugga i Spanien.

Hitta program efter din ålder

Studera i Spanien på en av EF:s moderna skolor i Barecelona, Malaga eller Madrid

När du bestämt dig för att studera i Spanien är du ett steg närmare att bli flytande i spanska. Med oss kan du plugga i Spanien på våra toppmoderna språkskolor i Barcelona, Madrid eller Malaga. Vår skola i Barcelonas Eixample-distrikt erbjuder en stilren inlärningsmiljö med närhet till shopping, transport och nöjen. Vill du plugga spanska på Spaniens Medelhavskust så har vi en vackert belägen språkskola i Malaga - den spanska solkustens största stad. Är du ute efter en affärsmässig utmaning kan vår skola i centrala Madrid vara något för dig - Spaniens huvudstad brusar av liv och affärsanda. Du väljer själv hur länge du vill stanna för att studera i Spanien och vi kommer att utforma ditt studieschema efter just din spanskanivå. Väljer du att plugga i Spanien med EF så är vi med dig hela vägen och tar hand om allt kring din resa.

Plugga i Spanien med studiestöd från CSN

Du kan ha rätt till studiestöd som både täcker kursavgift och dina boendekostnader om du reser iväg för att plugga spanska i Spanien. EF:s skolor är CSN-berättigande och ackrediterade av spanska myndigheter, så vi ger dig de formella kvalifikationerna du behöver för att tillgodoräkna dig dina språkstudier med oss. Om du planerar att studera i Spanien längre än tretton veckor och studerar på eftergymnasial nivå på heltid så är det värt att kolla upp om du kan få stöd från CSN för att finansiera dina studier i Spanien.