Våra program
Filtrera

Studera i Tyskland

Studera i Tyskland och lär känna detta dynamiska land. Tyskland har allt en student kan önska sig: perfekt nattliv, enastående universitet, vacker landsbygd och massor av öl. Oavsett när du vill studera i Tyskland, så har vi ett program som passar ditt schema och dina mål.

Hitta program efter din ålder

Plugga i Tyskland på en av EF:s certifierade språkskolor

Studera i Tyskland och upptäck ett land med många kontraster och historiska städer där gamla byggnader står sida vid sida med modern arkitektur. Utforska livliga städer som München, Stuttgart och Berlin eller bege dig till de pittoreska och lugna byarna runtomkring. Du kommer inte bara att lära dig tala flytande tyska när du pluggar i Tyskland, utan du kommer även att behöva lämna din trygghetszon och öppna upp för nya intryck som kommer att vidga dina vyer. Därtill kommer du att växa otroligt mycket som person och få ett brett internationellt nätverk i detta multikulturella och kontrastrika land när du studerar i Tyskland.

Fördelar med att studera i Tyskland

När du studerar i Tyskland så kommer du att lära dig tyska, men du kommer även att bli en mer flexibel person och kunna jobba på internationella arbetsplatser med människor från hela världen utan problem. En nackdel med att ta en kurs i tyska hemma är att du inte får de kulturella förmånerna med att studera i Tyskland. Med alla nya utmaningar du kommer att möta när du studerar i Tyskland, kommer du att växa otroligt mycket som person. En personlig utveckling som kommer att gynna dig i framtiden. Studera i Tyskland och bli en världsvan person, redo för en internationell karriär.

Utforska program efter populära destinationer