Våra program
Filter

Studera i Berlin

Plugga i Berlin och upptäck de attraktioner och sevärdheter som gör denna stad till ett sådant populärt resmål. Oavsett om det är fenomenal mat eller den vågade konstscenen, så kommer du att upptäcka fantastiska delar av Tyskland när du studerar i Berlin.
Program funna

Plugga i Berlin

När du pluggar i Berlin, så kommer du befinna dig på vår skola i hjärtat av den tyska huvudstaden. Berlin har en dynamisk historia som får varje upptäcktsfärd i staden att verka helt annorlunda från den senaste, och tillåta dig att fördjupa dig i denna okända kultur. Våra lektioner lägger fokus vid kommunikationsövningar, så att du kan ta del av kulturen runtomkring dig och få ut det mesta av att plugga i Berlin. Det finns inget bättre sätt att lära känna det tyska språket på än att plugga i Berlin.

En stad med många sidor

Som internationell stad känd för sitt rika utbud av kultur, media, och konst, har Berlin blivit ett av de mest populära resmålen i världen. När du pluggar i Berlin med oss väljer du själv hur du vill spenderar din fritid i denna fantastiska stad. Oavsett om du bestämmer dig för att gå en intensivkurs och bli flytande i tyska på så kort tid som möjligt, eller om du väljer att se din språkresa som en semester med tid till att spana in alla monument som gjort denna stad så känd, så kommer du att få en otrolig upplevelse när du pluggar i Berlin.