Våra program
Filtrera

Studera i New York

Plugga i New York och uppfyll dina drömmar. Vi har något för alla som vill studera i New York, från kurser inriktade på mode och design, till intensivkurser som förbereder dig inför TOEFL. Vårt erfarna team av lärare ser till att du får ut det mesta av din tid när du pluggar i New York.

Hitta program efter din ålder

Plugga i New York

Drömmer du om att plugga i New York? Då kan vi hjälpa dig. Välj från vårt breda programutbud för att studera i New York och upptäck denna stad som aldrig slutar att inspirera och fascinera. På vårt campus norr om New York City så finns det dussintals av programalternativ att välja från. Förbättra din engelska på några veckor, ta en intensivkurs på en månad, eller gå ett universitetsförberedande program som hjälper dig komma in på ett amerikanskt universitet. Du kommer att få en oförglömlig upplevelse under din tid som student in New York. Inte bara för att du kommer att lära dig engelska, utan även för att du kommer att förverkliga en dröm. Bestäm dig för att plugga i New York i år.

Boende i New York

New York City är en gigantisk stad uppdelad i 5 olika områden. Du kommer att vara fullt upptagen med att upptäcka och få en känsla för hela staden när du pluggar i New York. Om du vill spara tid, bo på Campus. Studentpopulationen på vår skola i New York är väldigt mångfasetterad. Du kommer att lära dig lika mycket engelska utanför klassrummet som du gör på lektionerna när du lär känna vänner från Japan, Brasilien, eller Saudi Arabien till exempel. Om du gillar tanken på att studera i New York, men skräms av stadens storlek, spana då in vårt programutbud för destinationer som Boston, Vancouver och Seattle – alla mindre till storleken men med samma storstadskänsla.