Våra program
Filtrera

Utbytesstudent i Manchester

Du förbättrar din engelska i en unik miljö när du är utbytesstudent i Manchester. University of Manchester är välkänt i Storbritannien och har mer än 25 nobelpristagare bland sin personal och tidigare studenter. Manchester har även ett rikt musikaliskt arv och är en aktiv studentstad. Som utbytesstudent i Manchester kommer du att kunna uppleva allt vad denna populära studentstad har att erbjuda.

Hitta program efter din ålder

Utbytesstudent i Manchester

Även om Manchester har den tredje största stadskärnan i Storbritannien, så är det en relativt ung stad med en gästvänlig känsla. Som utbytesstudent i Manchester kommer du att kunna pröva på en rad olika aktiviteter utanför klassrummet. Museum, nattklubbar, konserter, teatrar, och sporter, kommer bara vara en liten del av utbudet du kan ta del av som utbytesstudent i Manchester. På helgerna kan du besöka närliggande Liverpool, staden där Beatles föddes och hem till Sherwoodskogen som är känd för sin anknytning till Robin Hood.

En stad med mycket att erbjuda

Som utbytesstudent i Manchester kommer du lära dig språket allteftersom du fördjupar dig i kulturen och tar del av de lokala evenemangen i staden. Varje dag i veckan kan du gå på en livekonsert i Manchester, och se allt från kända artister till studentband. Du får inte heller missa chansen att gå på en fotbollsmatch eller två som utbytesstudent i Manchester. Förutom fotboll, finns här ett brett utbud av konst, både modern och klassisk, och ett flertal festivaler att upptäcka. Du kommer att ha en hel del att berätta om för vänner och familj när du återvänder hem efter din tid som utbytesstudent i Manchester.