Våra program
Filtrera

Utbytesstudent i Kina

Kina är ett spännande land med en av världens äldsta civilisationer. Som utbytesstudent i Kina kommer du att lära känna denna uråldriga kultur samtidigt som du studerar kinesiska. Att vara utbytesstudent i Kina är en upplevelse för livet!

Hitta program efter din ålder

Utbytesstudent i Kina

Som utbytesstudent i Kina kommer du att lära dig kinesiska och få en djupare förståelse för den kinesiska kulturen. Nästan en miljard människor pratar kinesiska och med Kinas växande ekonomi och politiska betydelse, så kommer din kinesiska att komma väl till hands i framtiden. Som utbytesstudent i Kina kommer du att studerar kinesiska varje dag och ha möjlighet att följa med på utflykter och aktiviteter, samt få en hel del fritid till att utforska på egen hand. Välj om du vill bo med en kinesisk värdfamilj eller på studenthem. Att resa till kina kan vara skrämmande, men med oss vid din sida behöver du aldrig oroa dig.

Uråldrigt och modernt

Nästan 20% av världens befolkning bor i Kina. Som utbytesstudent i Kina kommer du att få uppleva en av världen största kulturer, från ett både modernt och historiskt perspektiv. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att vara utbytesstudent i Kina. Landets snabba utveckling innebär att du kommer att ha en levnadsstandard som är, om inte identisk, eller åtminstone nära den du är van vid. Samtidigt kommer du att få se uråldriga platser, gamla kvarter och rustika byar om du beger dig ut i landet. Att upptäcka allt vad Kina har att erbjuda skulle ta en livstid.

Utforska program efter populära destinationer