Våra program
Filtrera

Utbytesstudent i Spanien

Din upplevelse som utbytesstudent i Spanien blir vad du gör den till. Gillar du stränder eller städer? Är ditt mål att återvända hem flytande i spanska, eller vill du ha en spännande semester utomlands? Oavsett vad ditt mål som utbytesstudent i Spanien är, så är vi redo att hjälpa dig skapa ett program som uppfyller alla dina önskemål och behov.

Hitta program efter din ålder

Åk som utbytesstudent till Spanien

Spanien är så mycket mer än semesterparadisen Costa del Sol, Mallorca och Kanarieöarna. Väljer du att åka som utbytesstudent till Spanien så kommer du få möjligheten att uppleva kulturen och vardagen i detta spännande medelhavsland. Välj att bo hos en spansk värdfamilj och öva din spanska från morgon till kväll. Eller om du vill ha mer flexibilitet, välj att bo på ett av våra moderna studenthem. Som utbytesstudent i Spanien kommer du att lära dig stå på egna ben, bli mer självständig och växa som person. Du kommer dessutom att förbättra din spanska och få en djupare förståelse för den spanska kultur och hur det är att leva i ett främmande land - erfarenheter du kommer ha nytta av hela livet.

Något för alla

Passa på att lära dig laga spansk mat som utbytesstudent i Spanien. Laga paella med färsk fisk och skaldjur om du vill bjuda på en härlig festmåltid och bjud på sockriga churros till efterätt. Är du inte matintresserad kanske du hellre följer den spanska fotbollsligan som många anser vara världens bästa. Missa inte El Clásico - den legendariska matchen mellan Real Madrid och Barcelona F.C. som för många är årets höjdpunkt i fotbollskalendern. Gillar du historia kan du som utbytesstudent i Spanien utforska de moriska palatsen och trädgårdarna som finns utspridda över det andalusiska landskapet eller lär känna den katalanska kulturen i Barcelona och norra Spanien. Oavsett vad dina intressen är, så kommer du att hitta något att fördjupa dig i under din tid som utbytesstudent i Spanien.

Utforska program efter populära destinationer