Våra program
Filtrera

Studera som utbytesstudent och förbättra din tyska

Att vara utbytesstudent i Tyskland är ett perfekt sätt att bli flytande i tyska medan du får en upplevelse utöver det vanliga. Som utbytesstudent i Tyskland lär du dig ett av Europas största språk och får en djupare förståelse för den tyska kulturen. Du kan vara utbytesstudent i Tyskland ett par månader eller ett helt år.

Hitta program efter din ålder

Utbytesstudent i Tyskland

Som utbytesstudent i Tyskland kommer du att lära dig ett av Europas största språk. I EU är tyska det språk som flest har som modersmål, varav det är runt 80 miljoner människor som talar tyska som andra språk, bland annat i länder som Schweiz och Österrike. Med hjälp av våra erfarna lärare kommer du att lära dig tala tyska på nolltid. Utanför klassrummet kommer du kunna upptäcka allt vad Tyskland har att erbjuda, på egen hand, eller tillsammans med dina internationella klasskamrater. Efter din tid som utbytesstudent i Tyskland kommer du att återvända hem med minnen för livet och förbättrad tyska.

Tyskan är ett vanligt förekommande språk i Europa

Du kommer att lära dig ett språk som talas i många länder och används i ett flertal sammanhang när du är utbytesstudent i Tyskland. Tyska är modersmålet i flera länder och används som andra språk i många fler. Det är även ett viktigt språk inom industri- och tekniksektorn i och med att Tyskland har många stora framgångsrika företag inom just dessa områden. Att vara utbytesstudent i Tyskland kan vara en början på en karriär inom ett globalt företag eller ett sätt att förbereda sig inför att plugga på ett tyskt universitet. Efter din tid som utbytesstudent i Tyskland kommer du veta om detta är ett land du vill leva i eller inte.

Utforska program efter populära destinationer