Våra program
Filtrera

Utbytesstudent i Tyskland

Förbättra din tyska genom att åka som utbytesstudent till Tyskland. Du kommer att återvända hem från din tid som utbytesstudent i Tyskland mer bekväm med att prata tyska, och med en djupare förståelse för den tyska kulturen.

Hitta program efter din ålder

Utbytesstudent i Tyskland

Att vara utbytesstudent i Tyskland är det bästa sättet att lära sig tyska samtidigt som du blir familjär med den tyska kulturen och livsstilen. Njut av att promenera längs kullerstensgatorna, med en bratwurst i handen, samtidigt som du övar din tyska med de vänliga lokalinvånarna. Med våra små klasser, erfarna lärare, och innovativa undervisningsmetoder så kommer du förbättra din tyska och bli allt mer bekväm med att tala språket för varje dag som går. Vi har program för alla nivåer med startdatum året om. Efter din tid som utbytesstudent i Tyskland kommer du att återvända hem med mer motivation än någonsin att fortsätta förbättra din tyska.

Utforska Tyskland

Det finns en hel del spännande ställen att utforska som utbytesstudent i Tyskland. Besök de hemtrevliga små städerna med vackra kyrkor och korsvirkeshus. Bege dig till färgsprakande och bohemiska Berlin och upplev det häftiga nattlivet eller upptäck stadens breda utbud av konst. Smaka på lokala delikatesser och köp handgjorda gåvor på julmarknaderna runtom i landet mellan november till december. Upplev en autentisk Oktoberfest i Bavaria eller vandra i bergsområdet Schwarzwald. Vårt mål är inte bara att du ska lära dig tyska som utbytesstudent i Tyskland, utan också att du ska få en djupare förståelse för landets kultur och traditioner.

Utforska program efter populära destinationer