EF Academy Oxford

Med sitt historiska universitet och mångfalden bland stadens studenter är Oxford känt som Storbritanniens akademiska hjärta. Hos EF Academy Oxford kombinerar du modernt lärande med Storbritanniens akademiska traditioner och får den bästa möjliga upplevelsen inför dina universitetsstudier.

Akademiska ämnen på EF Academy Oxford

På vår privata gymnasium i Oxford så består våra elever av målmedvetna, öppna elever som läser sina sista två år på gymnasiet och är på väg att bli antagna till toppuniversitet. De som lyckas här älskar kultur och idéer och är villiga att engagera sig i globala frågor.

På EF Academy Oxford börjar du redan från första dagen att utveckla de färdigheter som krävs för att lyckas på universitetet. Våra studenter deltar regelbundet i föreläsningar i en mängd ämnen med professorer från University of Oxford. EF Academys lärare detta nätverk besök till dess matematiska institution och vetenskapslaboratorier. Vi utvecklar aktivt detta nätverk genom att bjuda in doktorander att hålla seminarier med våra begåvade och talangfulla studenter. För att säkerställa att de blir redo för självständig studerande på universitetsnivå har alla studenter full tillgång till Oxford Brookes University-bibliotek, som ligger bredvid vårt campus.

Titta

Det akademiska fokuset i Oxford

Universitetsvägledning

Våra erfarna universitetsvägledare arbetar tillsammans med varje student och hjälper dem att bestämma vilka program och universitet som passar dem bäst. Våra vägledare finns tillgängliga för att besvara alla frågor studenterna kan ha när de utforskar och ansöker till universitet. När erbjudandena om plats börjar komma in blir studenterna noggrant förberedda inför intervjuer, IELTS-prov och eventuella andra prov de måste göra för sitt önskade program.

Möt lärare och personal

Klubbar och aktiviteter

På EF Academy Oxford har studenterna en mängd olika aktiviteter och klubbar att välja mellan. Från klubbar för specialintressen, t.ex. debatt och film, till akademiska klubbar inklusive franska och matematik – här finns något för alla. Aktivitetssamordnaren organiserar också regelbundna resor till olika museer och gallerier i Oxford och London.

Andra aktiviteter på EF Academy Oxford:

  • Skoltidning
  • Model United Nations
  • Trädgårdsklubb
  • Fotboll
  • Interna tävlingar

Campus

EF Academys internatskola i Oxford ligger fem minuter med cykel från stadens centrum. I den lilla och levande staden finns vackra byggnader och en stor och mångfacetterad akademisk gemenskap som domineras av det berömda universitetet.

Vår brittiska high school i Oxford är utspridd över två campus åtskilda av en tre minuters promenad utefter Pullens Lane, en enfilig väg i ett lugnt bostadsområde. Skolans båda delar karaktäriseras av traditionell arkitektur och utomhusutrymmen där studenterna kan träffas för att äta frukost, lunch och middag eller för att ta en kopp kaffe på sina raster. Studentbostäderna och vissa klassrum finns på en del av campus, medan reception, matsal, gym, bibliotek och flera klassrum finns på den andra. Utanför campus hittar du butiker, restauranger, caféer och biografer som ger dig möjlighet att dyka rakt in i ditt värdlands kultur.

Titta

Vad gör Oxford annorlunda?

Adress till campus

Pullens Lane
Headington
Oxford OX3 ODT
United Kingdom


Adress till campus

Pullens Lane
Headington
Oxford OX3 ODT
United Kingdom


Boende

Vi erbjuder två boendealternativ för studenter vid vår internatskola i Oxford: i studentbostad eller hos värdfamilj. Båda erbjuder studenterna ett hem och det utrymme de behöver för att studera och göra läxor.

I vår internationella high schools studentbostäder skapar studenterna långvariga vänskapsförhållanden samtidigt som de utvecklar sin självständighet. Byggnaderna på campus har också välkomnande sällskapsrum med bekväma möbler och bord. Husföräldrarna håller efter tiderna, ser till att studenterna är omhändertagna när de är hemma och tillhandahåller snacks och drycker i sällskapsrummet på kvällarna. Det finns alltid en heltidsanställd sjuksköterska på campus under både veckor och helger.

Studenter som väljer vårt andra boendealternativ bor hos en lokal familj och går till campus före och efter skolan. De får bo i en riktig hemmiljö och tas hand om vuxna som har blivit noggrant utvärderade av skolpersonalen. 

 

Nyheter

Kontakta oss

För ytterligare information om vårt campus i Oxford

  • Skolans policydokument