Fåtal platser kvar: Missa inte din chans att studera utomlands i höst✨
EF Pre-Master's
EF Pre-Master's

EF Pre-Master's

Säkra en garanterad plats på ett topprankat Masterprogram.
30/32 Lektioner/vecka
(40 min per lektion)
 • Längd:
  6 månader / 9 månader / 11 månader
 • Startdatum:
  September / Januari / April / Juni
 • Krav på tysknivå:
  6-månaders program: B1 eller högre, 9-månaders program:A21 eller högre, 11-månaders program: A1 eller högre.
 • Krav på engelsknivå:
  9-månaders program: minst IELTS 5.5, TOEFL 525 PBT/194 CBT/71 IBT, eller motsvarande från EFs kostnadsfria UPiBT test.
 • Krav på engelsknivå:
  6-månaders program: minst IELTS 6.0 TOEFL 550 PBT/213 CBT/81 IBT, eller motsvarande från EFs kostnadsfria UPiBT test.
 • Resultat:
  Garanterad antagning till första året på en Master eller MBE-utbildning i England, USA, Australien, Tyskland eller Frankrike.

Förbättra ditt CV 

Detta program är idealiskt för dig som inte har engelska som modersmål men som vill bygga på din kandidatexamen utomlands. Programmen förbereder dig med alla nödvändiga språkkunskaper och andra specifika färdigheter som behövs för att klara av fortsatta universitetsstudier. 

Personligt program 

EF Pre-Master’s och Pre-MBA program är flexibla i längd (sex eller nio månader) och kan anpassas till dig personligen. Fördjupa dig genom specialiserade ämnen inom ett område som intresserar dig. Välj mellan International Business, Marketing, Law och Social Sciences för att förbereda dig för en Master- eller MBA-examen. Du kommer även att förberedas för att ta de nödvändiga test som krävs för att bli antagen till universitet utomlands, exempelvis IELTS, TOEFL, GMAT och GRE.

Specialisthjälp för att du ska lyckas 

Under programmet kommer du att få hjälp och stöd av en University Pathway Manager för att hitta, välja och ansöka till de universitet och program som passar dig. Din University Pathway Manager kommer att finnas tillgänglig under programmet för att kontinuerligt erbjuda studievägledning och stöd. 

Ditt val av universitet

När du fullföljt programmet med godkända resultat erbjuder vi dig garanterad placering vid ett av våra 260 partneruniversitet som erbjuder Masterseller MBA-utbildningar. Programmet ger dig rätt förutsättningar kunskapsmässigt, men vår personal på skolan hjälper dig även praktiskt. Vi hjälper dig med alla papper och ansökningar för att söka till de flesta Masters- eller MBA-utbildningar i det valda landet. Våra program i Storbritannien består av 30 lektioner per vecka (20 timmar) – Alla andra destinationer består av 32 lektioner per vecka (21 timmar och 20 minuter).

EF Learning Guarantee
EF:s Språkgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.