Lärare

Miguel

Spansklärare

Miguel har undervisat i spanska under åtta år i Sydamerika och Tyskland. Han är kulturintresserad, har en bakgrund inom teatern och är även lärare i filosofi och litterärt skapande.

Undervisning i världsklass

Förutom vår erfarenhet, vår innovationsförmåga och vår beprövade metod, är lärarna centrala i vår undervisning. Kursdeltagarna gör snabbare framsteg med professionella lärare som förstår deras bakgrund och mål – det är en absolut förutsättning för våra framgångar.

Vi lägger mycket energi på att hitta de bästa, mest meriterade lärarna med verifierad utbildning och relevant branscherfarenhet. De får regelbunden support och utbildning av EF som en del av deras yrkesmässiga utveckling.

Gerard

Engelsklärare

Gerard har undervisat i engelska hos EF i Helsingfors i tio år och är idag akademiskt ansvarig för EF i Finland. Gerard har gedigen erfarenhet av CSR arbete och innehar en Master of Arts i E-Pedagogy Design.

Samantha

Tysklärare

Samantha har sju års erfarenhet av undervisning i affärsengelska för kunder som Fujitsu, Vattenfall, Deutsche Bahn samt i tyska för SAP, Solvay och Lidls anställda. Samantha har en examen i engelsk litteratur och har tidigare arbetat som copywriter.

Vad krävs för att bli lärare hos EF?

För att bli lärare hos EF krävs en examen, verifierade kvalifikationer inom undervisning och minst ett års relevant erfarenhet. De flesta av våra lärare har avsevärt mycket mer erfarenhet och utbildning än så. Innan man börjar som lärare hos oss utbildas man i EF:s metod och kurser och får regelbunden feedback.