Våra program
Filtrera

Språkkurser i spanska i Spanien

Ta din spanska till en ny nivå med en språkkurs i Spanien. Våra språkkurser i Spanien varierar i längd, tempo och nivå så att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dig. Du kan dessutom skräddarsy din språkkurs i Spanien ytterligare så att den uppfyller dina specifika mål, som att få godkänt på en officiell språkexamen i spanska exempelvis.

Hitta program efter din ålder

Flamenco, tapas och heta rytmer: gå en språkkurs i Spanien

Spanien är ett av Europas största länder och har massor att erbjuda - vare sig du väljer att stanna i ett par veckor eller i ett helt år. EF arrangerar språkkurser i Spaniens tre härligaste städer: Malaga, Barcelona och Madrid - spännande platser med väldigt olika atmosfär. Malaga ligger vid Spaniens världsberömda Costa del Sol och här har du chans att hänga på stranden både före och efter lektionerna. På helgerna kan du utforksa den engelska kolonien Gibraltar eller åka inåt fastlandet för att uppleva genuin andalusisk kultur. Barcelona är känt för Gaudis säregna byggnader samt sin livliga subkultur. Ströva längs med la Rambla eller lär dig katalanska uttryck från lokalbefolkningen. I Madrid får du känna pulsen i en europeisk huvudstad och det är den perfekta platsen om du är sugen på en framtida karriär i Spanien.

Förbered dig inför spanska språkkurser i Spanien

Det är lätt att tänka att det enda man behöver ha med sig till sin språkkurs i Spanien är bikinin, men faktum är att trots att Spanien kan vara lite av ett semesterparadis så ska man förbereda sina spanska språkkurser med samma allvar som om man åkte till ett nordligare land. Många spanjorer är vana vid turister som inte kan ett ord spanska och inte ens bryr sig om att försöka - därför blir de ofta glatt överraskade när någon tar sig tid och energi till att försöka lära sig deras språk och förstå deras kultur. Om du inte kan ett ord spanska kan det vara en bra ide att ta upp en parlör för att lära dig de vanligaste fraserna, som att hälsa på någon, säga ditt namn och var du kommer ifrån. EF erbjuder även språkkurser i Costa Rica och Ecuador för den som är lite mer äventyrssugen.