Våra program
Filtrera

Studera i USA

Miljontals människor väljer att studerar i USA varje år. Varför inte bli en av dem? Lär dig engelska flytande samtidigt som du tar del av den amerikanska livsstilen. Oavsett om du vill tillbringa två veckor i New York eller studera ett helt år i Kalifornien, så har vi ett alternativ som passar dig om du vill plugga i USA. Varför inte börja planera dina studier i USA med oss redan idag?

Hitta program efter din ålder

Studera i USA och upplev vardagen i drömmarnas hemland

Många drömmer om att studera i USA efter gymnasiet och vi på EF kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om USA. Med oss kan du välja att plugga i USA på flera spännande destinationer – allt från Hawaii till Miami, Santa Barbara till Boston, Seattle till New York. Du bestämmer själv om du vill stanna i några veckor för att plugga engelska eller studera ett år i USA och berika dina språkstudier med akademiska ämnen eller obetald praktik på ett etablerat företag. Studera på Hawaii om du vill lära dig engelska på en paradisö eller plugga i Washington D.C. där du får uppleva atmosfären i maktens korridorer. Om du vill ta dina studier i USA vidare och har ditt sikte på att gå universitet i USA, så kan vi hjälpa dig med ansökningsprocessen till ett amerikanskt universitet genom att förbereda dig inför en TOEFL-examen och bidra med tips och referenser när du skriver ansökningar. Oavsett vart du väljer att studera i USA så kommer du att få en otrolig upplevelse.

Vad krävs för att studera i USA?

Tusentals människor drömmer om att studera i USA men hårdare visumregler kan göra processen komplicerad. EF har över 50 års erfarenhet av att organisera studier i USA och självklart hjälper vi dig med allt pappersarbete som behövs för att du ska få lov att plugga i USA så länge som din kurs med oss varar. Om ditt mål är att fortsätta dina studier i USA kan vi hjälpa dig med information, referenser och andra praktiska detaljer när du väljer att söka till en utbildning vid något av våra partneruniversitet eller college.  Om du vill studera i USA i ett år och ännu inte har gått ut gymnasiet kanske vårt High School Exchange Year är något för dig?