Språkkurser i Spanien

Studera spanska i Spanien på en språkkurs. Träffa studenter från hela världen på vår spanskakurs i Spanien. Plugga spanska i Spanien med EF redan idag!

Ta din spanska till en ny nivå med en spanskakurs i Spanien. Vi har spanskakurser i Spanien varierar i längd, tempo och nivå så att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dig när du ska studera spanska i Spanien. Du kan dessutom skräddarsy din språkkurs när du ska plugga spanska i Spanien ytterligare så att den uppfyller dina specifika mål, som att få godkänt på en officiell språkexamen i spanska, exempelvis.  

Språkkurser i Spanien
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaMalagaMadrid
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 52 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaMalagaMadrid
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaCosta RicaMalagaMadrid
EF Språkresor

EF Språkresor

14 - 17 år
2-4 veckor
I Grupp
Åk på språkresa utomlands i en grupp med en erfaren EF-ledare. Lär dig språk och träffa nya vänner från hela världen.
Land: Spanien
Stad: Malaga

Läsa spanska i Spanien - Destinationer

Spanien är ett av Europas största länder och har massor att erbjuda - vare sig du väljer att stanna i ett par veckor eller studera spanska i Spanien i ett helt år. EF arrangerar språkkurser i Spaniens tre härligaste städer om du vill plugga spanska i Spanien: Malaga, Barcelona och Madrid - spännande platser med väldigt olika atmosfär. Malaga ligger vid Spaniens världsberömda Costa del Sol och här har du chans att hänga på stranden både före och efter lektionerna. På helgerna kan du utforska den engelska kolonien Gibraltar eller åka inåt fastlandet för att uppleva genuin andalusisk kultur. Barcelona är känt för Gaudis säregna byggnader samt sin livliga subkultur. Ströva längs med la Rambla eller lär dig katalanska uttryck från lokalbefolkningen. I Madrid får du känna pulsen i en europeisk huvudstad och det är den perfekta platsen om du är sugen på en framtida karriär i Spanien. Läs mer om vilka destinationer vi erbjuder på våra spanskakurser i Spanien: 


Spanskakurs i Spanien

Från en kort semester i Malaga till att förbättra ditt CV under en termin i Barcelona, EF har ett spanskaprogram för varje mål, oavsett budget. Oavsett vilket program du väljer finns inget bättre ställe att studera spanska på än i just Spanien. I mer än 50 år EF organiserat språkkurser till olika delar av världen. Med vår erfarenhet och förtroende kommer du ha en oförglömlig tid när du ska plugga spanska i Spanien. Utforska Spanien och upptäck landets vackra stränder, goda sangriabarer och ett land som är präglat av stark kultur och historia. Låter det här spännande? Vad väntar du på? Läs mer om vilka olika alternativ vi har för att plugga spanska i Spanien och börja planera din språkkurs i Spanien redan idag.   

Förbered dig inför spanska språkkurser i Spanien 

Det är lätt att tänka att det enda man behöver när man ska studera spanska i Spanien är bikinin, men faktum är att trots att Spanien kan vara lite av ett semesterparadis så ska man förbereda sina spanska språkkurser med samma allvar som om man åkte till ett nordligare land. Många spanjorer är vana vid turister som inte kan ett ord spanska och inte ens bryr sig om att försöka - därför blir de ofta glatt överraskade när någon tar sig tid och energi till att försöka lära sig deras språk och förstå deras kultur. Om du inte kan ett ord på spanska kan det vara en bra idé att lära sig de vanligaste fraserna, som att hälsa på någon, säga ditt namn och var du kommer ifrån. När du ska plugga spanska i Spanien kommer du märka hur fort  EF erbjuder även språkkurser i Costa Rica och Ecuador för den som är lite mer äventyrssugen.  

En spanskakurs i Spanien sätter fart på karriären

Det finns inget bättre ställe att studera spanska i än i landet där språket har sina rötter. Att plugga spanska i Spanien ger dig tid till att upptäcka landets fascinerande historia, uppleva vacker natur och smaka på utsökta råvaror. Spanska är idag ett av världens största språk och talas runt om i hela världen och många länder har spanskan som officiellt språk. Dessutom är spanskan spridd till flera olika kontinenter och därför talas spanska med olika dialekter beroende på vart du befinner dig i världen, även i Spanien kan dialekterna komma att skilja sig åt. Det gör det också till ett av världens mest spridda språk vilket gör det användbart att lära sig språket. Eftersom spanskan talas av nästan 500 miljoner människor, världen över, blir det alltmer vanligt eller nödvändigt att kunna tala spanska. Det spanska språket öppnar upp dörrar och blir alltmer vik

Studera spanska i Spanien med EF

När du ska läsa spanska i Spanien så är du omgiven av det spanska språket dygnet runt och på så sätt kan du tillämpa språket varje dag, både under lektionstid och med lokalbefolkningen. I Spanien har vi vår språkskola centralt belägen i varje stad, så att du på bästa sätt ska kunna utforska din nya hemstad. Kombinationen av lektionstid och fritid gör att det blir enkelt att lära sig språket samtidigt som du kommer ha en fantastisk tid i landet. Innovativa metoder som används i vår undervisning gör det enkelt att lära sig spanska, och framsteg kommer ske på kort tid. Välj om du vill åka och läsa spanska i Spanien i två veckor i soliga Malaga eller upp till ett helt år i Madrid. Längden är flexibel och du väljer själv hur avancerad nivå din språkkurs ska vara på. Om du skulle vilja snabba på din språkutveckling under din språkkurs i Spanien kan du välja att läsa en intensivkurs på vår språkskola. Om du istället vill lära dig mer enkla fraser och utöka ditt ordförråd är en baskurs perfekt för dig. Oavsett behov eller intressen så hjälper vi dig att skräddarsy din spanskakurs i Spanien så att du på bästa sätt kan uppnå dina framtida mål.  

Läsa spanska på våra skolor i Spanien

Våra skolor i Spanien är belägna centralt på alla våra destinationer så att du har goda kommunikations möjligheter till skolan och dessutom nära till stadens alla sevärdheter. När du ska plugga spanska i Spanien har du god tid till att lära känna städerna du studerar i. Från våra skolor har du även nära till restauranger, barer och shopping. Plugga spanska i Spanien på våra ljusa och moderna skolor och lär dig spanska på ett roligt och innovativt sätt med EF. 

Vilka förkunskaper behöver jag ha?

Det krävs inga förkunskaper om du vill läsa en spanskakurs i Spanien med EF. Vi erbjuder spankakurser för alla nivåer, för nybörjare men även för mer avancerad nivå. Vi skräddarsyr våra kurser utefter dina tidigare erfarenehter och vilket ändamål du har med kursen. Därefter placeras du i en grupp som är anpassad till din spanskanivå.  När du befinner dig i landet där språket talas och kommer i kontakt med lokalbefolkningen kommer du lära dig spanska snabbare än du tror. 

Plugga spanska i Spanien med CSN

Alla våra språkkurser är CSN berättigade, det betyder att du kan ansöka om studiemedel för din spanskakurs. Från och med året du fyller 20 kan du ansöka om CSN om du ska plugga spanska i Spanien. Då kan täcka en del av studiekostnaden med hjälp av studiemedel från CSN. Våra studievägledare hjälper dig med hela ansökningsprocessen och sköter kontakten med CSN. 

Hur ansöker jag till en spanskakurs i Spanien?

Att ansöka till en språkkurs kanske känns krångligt och att det är mycket administrativt arbete kring en ansökan. Vi vill underlätta din sökprocess så mycket som möjligt och få dig att fokusera på att planera ditt livs äventyr. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan till CSN och hjälper dig att uppskatta kostnaden av vad det kostar att läsa spanska i Spanien. Om du är nyfiken och vill veta mer om hur en spanskakurs i Spanien går till så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller så kan du beställa hem en gratis broschyr som innehåller användbar information. 

Vad kostar det att plugga spanska i Spanien?  

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska läsa spanska i Spanien med CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska studera spanska i Spanien både under lektionstid och på din fritid. Kostnaden för att läsa spanska i Spanien avgörs av flera faktorer: 

  • Antalet lektioner du väljer att läsa under din spanskakurs i Spanien.
  • Längden på din spanskakurs
  • Vilken boendealternativ när du ska läsa spanska i Spanien
  • Destinationen du väljer när du ska plugga spanska i Spanien

Vill du veta mer om att läsa spanska i Spanien eller är du nyfiken om hur ett personligt prisförslag ser ut så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00.