Spanska

Språkkurser i Spanien

Språkkurser i Spanien
4.9
732
(732 betyg)
4.9

Ta din spanska till en ny nivå med en spanskakurs i Spanien. Vi har spanskakurser i Spanien varierar i längd, tempo och nivå så att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dig när du ska studera spanska i Spanien. Du kan dessutom skräddarsy din språkkurs när du ska plugga spanska i Spanien ytterligare så att den uppfyller dina specifika mål, som att få godkänt på en officiell språkexamen i spanska, exempelvis.  

Språkkurser i Spanien

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Spanien
Städer: Malaga

Varför ta en spanskakurs i Spanien?

Genom att lyssna på och lära av det spanska språket både i och utanför klassrummet omfamnas du av språket dygnet runt. Du kan inte lära dig spanska lika snabbt i ditt hemland som under en spanskakurs i Spanien. I Spanien hör du hur lokalbefolkningen använder sig av språket i sitt vardagliga liv, anammar uttal och lär dig nya ord. Detta förbättrar din förmåga att både tala och förstå spanska. 

Förbered dig inför din språkkurs i Spanien

Många spanjorer är vana vid turister som inte kan ett ord spanska och bryr sig inte om att försöka svara. Spanjorerna blir därför ofta glatt överraskade när någon tar sig tid och energi till att försöka lära sig deras språk och förstå deras kultur. Om du inte kan ett ord på spanska kan det vara en bra idé att lära sig de vanligaste fraserna och grundläggande ord, som att hälsa på någon, tsäga ditt namn och vart du kommer ifrån. När du har pluggat spanska i Spanien kan du avancera dina spanskakunskaper i äventyrliga Costa Rica med EF.

Studera spanska i Spanien – destinationer

Spanien är ett av Europas största länder och har mycket att erbjuda. Oavsett om du vill åka på en ”smart vacation” för att kombinera spanskstudier med semester eller studera spanska i Spanien under ett helt år, kan du med EF utforska det bästa med Spanien. Ät färsk paella, avnjut ett glas sangria i eftermiddagssolen och fascineras av traditionella flamencodansares dramatiska rörelser – samtidigt som du lär dig spanska. Om du vill plugga spanska i Spanien arrangerar EF språkkurser i Spaniens tre härligaste städer: Malaga och Barcelona.

Våra skolor i Spanien är belägna centralt på alla våra destinationer så att du har goda kommunikationsmöjligheter till skolan och dessutom nära till stadens alla sevärdheter. När du ska plugga spanska i Spanien har du god tid till att lära känna städerna du studerar i. Från våra skolor har du även nära till restauranger, barer och shopping. Plugga spanska i Spanien på våra ljusa och moderna skolor och lär dig spanska på ett roligt och innovativt sätt med EF. Läs mer om EFs destinationer i Spanien nedan:

 • Studera spanska i Malaga: Omfamnas av ett lugnt medelhavstempo och den genuina andalusiska atmosfären på världsberömda Costa del Sol. Tillbringa tid på stranden före och efter lektionstid, avnjut tapas i världsklass på någon av restaurangerna vid strandpromenaden, besök närliggande byar i bergen och utforska den engelska kolonin Gibraltar. EFs campus är beläget i den pittoreska stadsdelen Pedregalejo, endast ett par minuter från stranden.
 • Plugga spanska i Barcelona: Lär dig spanska i storstaden Barcelona, en av Europas mest spännade städer. Staden är belägen mellan idylliska sandstränder och vackra bergskedjor och är kändt för Gaudis särefna byggnader och för sin livliga subkultur. Strosa längs paradgatan la Rambla och lär dig katalanska uttryck från lokalbefolkningen. EFs moderna skola är belägen i hjärtat av det trendiga Eixample-området och har en stor terrass med loungemöbler.

För vilka åldrar erbjuds en språkkurs i spanska?

EF erbjuder språkkurser i Spanien alla åldrar, oavsett budget. Med EF kan du välja det program som passar dig bäst. Nedan finns de mest populära programmen för barn, studenter samt vuxna.

Spanskakurser i Spanien för barn

EF erbjuder spanskakurser för barn mellan 10-17 år i Malaga med boende i värdfamilj eller på studenthem. Språkresorna anpassas efter ålder, förkunskap och intressen. Under ett språkläger för barn i Spanien reser barnen tillsammans med en kursledare för att utforska kulturen och lära sig spanska. 

Spanskakurser i Spanien för studenter

Då spanska är världens tredje största språk kan ambitiösa studenter bana väg för en internationell framtid genom att plugga spanska i Spanien. I dagens globala samhälle är språkkunskaper viktigt och företag letar ofta efter kandidater med internationell studie- eller arbetslivserfarenhet samt interkulturell kompetens. En språkkurs i Spanien är idealiskt för att utveckla språkfärdigheterna och därmed förbättra karriärmöjligheter avsevärt. EF erbjuder spanskakurser för studenter i Barcelona och Malaga med boende i värdfamilj eller på studenthem.

Spanskakurser i Spanien för vuxna

EF erbjuder också spanskakurser för vuxna. Oavsett om du är 30, 40 eller 50+ år är en språkkurs i Spanien ett häftigt äventyr och optimalt för att lära sig spanska. EFs språkkurser i Spanien för vuxna anpassas och skräddarsys efter förkunskap – du kan vara nybörjare likväl som ha avancerade språkkunskaper – samt efter målsättning så att du kan uppnå dina mål snabbt och effektivt.

Förbättra dina karriärsmöjligheter med en spanskakurs i Spanien

Det finns inget bättre ställe att studera spanska än i landet där språket har sina rötter. Att plugga spanska i Spanien ger dig tid till att upptäcka landets fascinerande historia, uppleva vacker natur och smaka på utsökta råvaror. Spanska är idag världens tredje största språk och talas runt om i hela världen. Flera länder, utöver Spanien, har spanskan som officiellt språk. Då spanskan är spridd till flera kontinenter kan du stöta på olika spanska dialekter beroende vart du befinner dig i världen, men även i Spanien kan dialekten komma att skilja sig.

Då spanskan är ett av världens största språk är språket oerhört användbart och näst intill nödvändigt att bemästra. I dagens globala samhälle är språkkunskaper viktigt och företag letar ofta efter kandidater med internationell studie- eller arbetslivserfarenhet samt interkulturell kompetens. En språkkurs i Spanien är idealiskt för att utveckla språkfärdigheterna och därmed förbättra karriärmöjligheter avsevärt.

Vilka förkunskaper behöver jag för att kunna plugga spanska I Spanien?

Det krävs inga förkunskaper om du vill läsa en spanskakurs i Spanien med EF. Vi erbjuder spankakurser för alla nivåer, för nybörjare likväl som för de med avancerad språknivå. Vi skräddarsyr våra kurser utefter dina tidigare erfarenehter och vilket ändamål du har med kursen. Därefter placeras du i en grupp som är anpassad till din spanskanivå. När du befinner dig Spanien där spanska talas kommer du i kontakt med lokalbefolkningen och lär dig spanska snabbare än vad du tror.

Varför studera spanska i Spanien med EF?

När du ska plugga spanska i Spanien omfamnas du av det spanska språket dygnet runt, varje dag. Du tillämpar det spanska språket i klassrummet med dina klasskompisar och efter lektionstid med lokalbefolkningen. I Spanien är våra språkskolor i Malaga och Barcelona centralt belägna nära till restauranger, barer och shopping så att du på bästa sätt ska kunna utforska din nya hemstad. 

Kombinationen av lektionstid och fritid möjliggör optimal språkinlärning, samtidigt som du njuter av en fantastisk tid i Spanien. EFs innovativa inlärningsmetod som används i all undervisning gör det enkelt för alla att lära sig spanska och se framsteg på kort tid, oavsett tidigare kunskap eller ålder. Du kan plugga spanska i Spanien ifrån två veckor upp till ett helt år i Malaga och Barcelona. Kurslängden är flexibel och du väljer själv intensiteten på din spanskakurs. Om du vill se snabb språkutveckling under din språkkurs i Spanien bör du välja att läsa en intensiv språkkurs på någon av våra språkskolor.

Om du endast vill lära dig enkla fraser och förbättra ditt spanska ordförråd är en baskurs i spanska perfekt för dig. Oavsett behov, mål och intressen hjälper vi dig att skräddarsy din spanskakurs i Spanien. Att plugga spanska i Spanien innebär följande:

 • EFs språkkurser i spanska är anpassade efter ålder, personliga behov, budget och din nuvarande språknivå
 • Du har möjlighet att göra din språkkurs personlig genom att kombinera personliga intressen och utbildningsmål när du ska plugga i Spanien
 • Flexibel programlängd; plugga i Spanien från 2 veckor upp till ett helt år
 • 20, 26 eller 32 lektioner per vecka med vårt innovativa inlärningssystem:
  • Baskurs: 20 lektioner/vecka
  • Allmän kurs: 26 lektioner/vecka
  • Intensiv kurs: 32 lektioner/vecka

Plugga spanska i Spanien med CSN

Alla EFs språkkurser i Spanien är CSN-berättigade, vilket betyder att du kan ansöka om studiemedel för att finansiera din tid i Spanien. Från och med året du fyller 20 kan du ansöka om CSN om du ska studera spanska i Spanien. I många fall täcker det studiemedel du kan söka från CSN kostnaden för kursavgift, boende, transport och reseförsäkring. Våra studievägledare hjälper dig med hela ansökningsprocessen och sköter kontakten med CSN.

Vad kostar det att plugga spanska i Spanien? 

Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska studera spanska i Spanien både under lektionstid och på din fritid. Kostnaden för att studera spanska i Spanien varierar beroende på flera faktorer: 

 • Antalet lektioner du väljer att läsa under din spanskakurs i Spanien
 • Längden på din spanskakurs
 • Hur du väljer att bo
 • Destinationen du väljer när du ska plugga spanska i Spanien.

Du kan finansiera din språkkurs i Spanien med CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr.

Hur ansöker jag till en spanskakurs i Spanien?

Att ansöka till en språkkurs kanske känns krångligt och att det är mycket administrativt arbete kring en ansökan. Vi vill underlätta din sökprocess så mycket som möjligt och få dig att fokusera på att planera ditt livs äventyr. Våra studievägledare hjälper dig med allt ifrån din CSN-ansökan till att uppskatta kostnaden av vad det kostar att läsa spanska i Spanien. Om du är nyfiken och vill veta mer om hur en spanskakurs i Spanien går till kan du kontakta våra studievägledare på 08-5879 3000 eller beställa hem en gratis broschyr med mer information.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.