Språkresor

50 destinationer, 20 länder, 8 språk

Språkresor

Gratis broschyr

Det snabbaste sättet att lära sig språk

Upptäck världen och lär dig ett språk på en språkresa med EF. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, för unga såväl som vuxna. Med vårt breda utbud ligger hela världen öppen för dig, och oavsett din ålder eller livssituation kan du göra en språkresa 2022 till ditt livs största upplevelse. Med 50 års erfarenhet av språkresor kan du känna dig trygg när du väljer EF och med vår språkinlärningsgaranti kommer du återvända till Sverige med tydligt förbättrade språkkunskaper i bagaget.

Varför språkresa med EF?

 • Mer än 50 års erfarenhet av språkresor
 • Träffa studenter från över 100 olika länder
 • Omfattande språkresepaket och support dygnet runt
 • Studera på EF:s egna toppmoderna skolor och campus
 • Garanterade inlärningsresultat med EF-metoden
 • Globalt erkända och ackrediterade språkresor
:

Utforska destinationer

 • Engelska
 • Spanska
 • Franska
 • Koreanska
 • Japanska
 • Tyska
 • Italienska

Varför språkresa med EF?

Vi har hjälpt studenter från hela världen att lära sig språk, utforska nya resmål och få internationella vänner. Åk på språkresa med oss för att få en upplevelse för livet.

Lång erfarenhet

Vi har över 50 års erfarenhet av att hjälpa studenter med deras språkresor - vår vänliga EF-personal ser till att du fokuserar på att njuta av ditt nya resmål. Vi är måna om att besvara dina frågor och se till att du trivs - du har vårt fulla stöd från första kontakt tills efter att du återvänder hem.

Vänner från hela världen

Från att uppmuntra till samtal på lektionerna till att organisera sociala evenemang - vi brinner för att presentera dig för människor från hela världen. Du kommer att träffa nya internationella vänner och vidga dina vyer.

EF hela vägen

Vår EF-personal finns där för dig från början till slut under din språkresa, våra elevers komfort och säkerhet är vår högsta prioritet. Från ditt lokala EF-kontor i ditt hemland, under hela din vistelse och efter att du har återvänt hem, finns det alltid ett vänligt ansikte redo att svara på alla dina frågor och visa dig det bästa av ditt resmål.

Bekväm miljö

EF har egna skolor i några av världens största städer. Varje skola har utformats av toppdesigners och pedagoger och har en välkomnande och inkluderande miljö som är idealisk för lärande. Varje campus erbjuder moderna interiörer och sociala utrymmen, och våra språkresedestinationer är speciellt utvalda för sitt utbud av bekvämligheter som är optimerade för grupper.

Snabbare inlärning

Vår innovativa EF-metod garanterar att du gör maximala framsteg i din språkinlärning. Du kommer att använda det du lär dig på lektionerna i verkligheten och få ett försprång på din resa mot att bli en mer global medborgare.

Globalt erkänd

Våra internationella språkresor är ackrediterade av några av världens ledande organisationer för högre utbildning, däribland British Council, NEAS, ISA och ACCET. Våra sommarskolor är erkända av organisationer som WYSET, CEN och Mentor Foundation. Du kommer att uppleva vår höga standard oavsett om du åker på språkresa i livliga New York eller till hjärtat av London.

Fantastiska upplevelser

Aktiviteter

Kurser

Skolor

Boende

Vanliga frågor

Vart kan jag åka på språkresa?

 Engelska är vårt världsspråk och de flesta språkresor är till ett engelsktalande land. En språkresa till London placerar dig i hjärtat av en pulserande storstad och du får lära känna språkets ursprungsland – röda telefonkiosker, svarta taxibilar, eftermiddagste med scones och Union Jack-flaggor överallt. Om du verkligen vill ha ett äventyr kan en språkresa till New York vara något för dig, staden som aldrig sover kommer att ge dig massor av möjligheter till att öva engelskan med någon av de pratglada New York-borna. En språkresa till Miami är perfekt för dig som älskar sol och bad, EF:s skola i Miami Beach har både havsutsikt från klassrummen, gångavstånd till stranden och egen pool. Eller kanske du överväger att hellre öva din franska, italienska, spanska eller tyska? EF arrangerar också språkresor till Paris, Rom, Madrid, München och andra europeiska storstäder. Vi har dessutom något för alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. Vart vill du åka på språkresa? 

När och hur länge kan jag åka på språkresa?

Längden på en språkresa beror på dina inlärningsmål. Om du redan har baskunskaper kan det räcka med en tvåveckors språkresa men om du bokar en språkresa över en månad lär du dig språket mer intensivt. Om du verkligen vill fördjupa dina språkkunskaper och bli flytande bör du boka en språkresa på minst 3 till 6 månader eller längre. 

Våra språkresor - som sträcker sig från 2 till 52 veckor - har regelbundna startdatum och erbjuds på olika språk och med olika intensitet. Du kan välja att åka på sommaren, hösten, vintern eller våren, när det passar dig bäst. Om du vill kombinera en språkresa med ledighet från skolan kan du åka under jullovet, påsklovet, sommarlovet eller höstlovet.

Hur gammal måste jag vara för att åka på språkresa?

Oavsett om du är ett barn, en högstadie- eller gymnasieelev, univeritetsstudent eller vuxen, är våra språkresor utformade för att passa ditt schema, din ålder och dina individuella behov. För barn och tonåringar upp till 18 år är det möjligt att åka i grupp med en ledare, men man kan även välja att resa individuellt oavsett ålder.

Läs mer om språkresor för juniorer

Läs mer om språkresor för vuxna

Vad kostar en språkresa?

Priset för en EF språkresa beror på olika faktorer - särskilt språkresans destination, längde och boendetyp. Generellt startar en språkresa till Europa på cirka 9 000 SEK för destinationer som Malta och Spanien och cirka 12 000 SEK för destinationer som USA och Kanada. Både boende och måltider ingår i priset. 

Du hittar mer detaljerad information om kostnaderna för olika språkresor här eller i vår kostnadsfria broschyr som du kan beställa ner online.