Språkresor

50 destinationer, 20 länder, 8 språk

Det snabbaste sättet att lära sig ett språk

Upptäck världen och lär dig ett språk på en språkresa med EF. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, för unga såväl som vuxna. Med vårt breda utbud ligger hela världen öppen för dig, och oavsett din ålder eller livssituation kan du göra en språkresa till ditt livs största upplevelse. Med 50 års erfarenhet av språkresor kan du känna dig trygg när du väljer EF och med vår språkinlärningsgaranti kommer du återvända till Sverige med tydligt förbättrade språkkunskaper i bagaget.

Varför språkresa med EF?

  • Mer än 50 års erfarenhet av språkresor
  • Träffa studenter från över 100 olika länder
  • Omfattande språkresepaket och support dygnet runt
  • Studera på EF:s egna toppmoderna skolor och campus
  • Garanterade inlärningsresultat med EF-metoden
  • Globalt erkända och ackrediterade språkresor
:
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Språkresor

Gratis broschyr

Fantastiska upplevelser

Skolor

skolor

Aktiviteter

aktiviteter

Kurser

kurser

Boende

boende

Vanliga frågor

Vart kan jag åka på språkresa?

 Engelska är vårt världsspråk och de flesta språkresor är till ett engelsktalande land. En språkresa till London placerar dig i hjärtat av en pulserande storstad och du får lära känna språkets ursprungsland – röda telefonkiosker, svarta taxibilar, eftermiddagste med scones och Union Jack-flaggor överallt. Om du verkligen vill ha ett äventyr kan en språkresa till New York vara något för dig, staden som aldrig sover kommer att ge dig massor av möjligheter till att öva engelskan med någon av de pratglada New York-borna. En språkresa till Miami är perfekt för dig som älskar sol och bad, EF:s skola i Miami Beach har både havsutsikt från klassrummen, gångavstånd till stranden och egen pool. Eller kanske du överväger att hellre öva din franska, italienska, spanska eller tyska? EF arrangerar också språkresor till Paris, Rom, Madrid, München och andra europeiska storstäder. Vi har dessutom något för alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. Vart vill du åka på språkresa? 

När och hur länge kan jag åka på språkresa?

Längden på en språkresa beror på dina inlärningsmål. Om du redan har baskunskaper kan det räcka med en tvåveckors språkresa men om du bokar en språkresa över en månad lär du dig språket mer intensivt. Om du verkligen vill fördjupa dina språkkunskaper och bli flytande bör du boka en språkresa på minst 3 till 6 månader eller längre. 

Våra språkresor - som sträcker sig från 2 till 52 veckor - har regelbundna startdatum och erbjuds på olika språk och med olika intensitet. Du kan välja att åka på sommaren, hösten, vintern eller våren, när det passar dig bäst. Om du vill kombinera en språkresa med ledighet från skolan kan du åka under jullovet, påsklovet, sommarlovet eller höstlovet.

Hur gammal måste jag vara för att åka på språkresa?

Oavsett om du är ett barn, en högstadie- eller gymnasieelev, univeritetsstudent eller vuxen, är våra språkresor utformade för att passa ditt schema, din ålder och dina individuella behov. För barn och tonåringar upp till 18 år är det möjligt att åka i grupp med en ledare, men man kan även välja att resa individuellt oavsett ålder.

Läs mer om språkresor för juniorer

Läs mer om språkresor för vuxna

Vad kostar en språkresa?

Priset för en EF språkresa beror på olika faktorer - särskilt språkresans destination, längde och boendetyp. Generellt startar en språkresa till Europa på cirka 9 000 SEK för destinationer som Malta och Spanien och cirka 12 000 SEK för destinationer som USA och Kanada. Både boende och måltider ingår i priset. 

Du hittar mer detaljerad information om kostnaderna för olika språkresor här eller i vår kostnadsfria broschyr som du kan beställa ner online.