VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Åk på språkresa och lär dig kinesiska

En språkresa till Kina kommer att introducera dig för detta vackra språk eller hjälpa dig finslipa dina nuvarande språkfärdigheter I kinesiska. Din tid i Kina kommer att bli en fantastisk upplevelse, med god mat och fritid till att upptäcka några av världens mest enastående sevärdheter. Att åka på en språkresa till Kina kommer få dig att mingla glatt med lokalinvånarna på nolltid.

Åk på språkresa och lär dig kinesiska

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kina

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Kina

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kina

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kina

Utforska program efter populära destinationer

Språkresa på kinesiska

Om ditt mål är att lära dig kinesiska så är det bästa och mest effektiva sättet att göra det med en språkresa till Kina. Du kommer att omges av språket, vänja dig vid nya dofter och smaker under din vistelse i Kina. Välj en språkresa till Kina som bara varar i några veckor eller spendera upp till ett år i Kina, beroende på dina mål och tillgänglighet. Till skillnad från en traditionell språkkurs så kommer du kunna göra snabba framsteg hela tiden på din språkresa till Kina, inte bara när du är i klassrummet. På köpet får du en fantastisk upplevelse som du kommer minnas hela livet.

Skräddarsy din språkresa

När du väl har bestämt dig för att en kinesisk språkresa är något för dig , så är det dags att börja utforma ditt schema efter dina upsatta mål. Detta innebär att du kan välja vad du vill hinna med under din kinesiska språkresa, vill du kanske kombinera dina studier med arbetslivserfarenhet eller med att resa runt och upptäcka Kinas sevärdheter? Vi vill att du ska känna dig säker och bekväm, så vi erbjuder flera möjligheter för din kinesiska språkresa, gällande boende, val av kurser och hur du vill spendera din fritid.