Vårt engagemang om din integritet

EF Education First (“EF”) känner ett starkt engagemang när det gäller att skydda integriteten hos våra potentiella och nuvarande kunder. EF:s integritetspolicy ("Integritetspolicyn") gäller all persondata (enligt definitionen nedan) som handläggs av oss, vilket innefattar alla personuppgifter som samlas in eller anges på våra hemsidor, mobil-appar, sociala medier eller andra källor både on- och offline, vilket beskrivs nedan (kallas tillsammans "EF-produkter").

Om du inte kan, eller vill tillhandahålla oss den personliga information som vi begär, finns det en möjlighet att vi inte kan tillhandahålla dig med den information eller de varor du har efterfrågat.

EF-företaget som ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy går att hitta här och beror på vilken eller vilka EF-produkter du är intresserad av, eller använder. Att vara personuppgiftsansvarig innebär att det är detta företags ansvar att se till att dina personuppgifter bearbetas i enlighet med gällande integritets- och dataskyddslagar.

Personuppgifter

Personuppgifter” är information eller delar av information som kan användas för att identifiera dig. Vi kan samla in, lagra och använda följande information om dig:

  • Namn och kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post eller telefonnummer)
  • Kontoinformation eller Användar-ID (t.ex. namn, profilbild eller socialt mediekonto)
  • Bosättningsland eller medborgarskap
  • Födelsedatum
  • Kön
  • Teknisk information, t.ex. användarnamn, IP-adress, data från webbläsare eller enheter, information som samlats in genom kakor, pixel-taggar eller andra teknologier, data-loggar från filservrar, användningsinfo från appar och platsinformation, sidvisningar och navigering på webbplatsen
  • Preferenser (t.ex. shoppingrutiner eller önskemål kring kurser)
  • Namn och adress på företag eller skola, lärarens namn och e-post, yrke, studieresultat, språkkunskaper.
  • Kredit- och betalkortsnummer, betalningsuppgifter eller bankkontouppgifter.
  • Medicinskt tillstånd (t.ex. allergier eller sjukdomar), kostbehov, rökvanor, immuniseringar
  • Reseinformation, passkopia, information om visum
  • Försäkringsuppgifter
  • Namn och kontaktuppgifter för familjemedlemmar

Hur samlar vi in personuppgifter?

Vi samlar in personuppgifter på flera olika sätt:

  • Direkt från dig: Information samlas in direkt från dig, genom den information du tillhandahåller oss direkt eller indirekt genom tillfällen då du kommer i kontakt med oss som till exempel:
    • Offline: Vi kan samla in persondata från dig offline, till exempel när du kontatar kundsupport, registrerar dig för en produkt eller tjänst, eller tillhandahåller oss informationen genom skrift.
    • Online: Vi samlar in personuppgifter från dig genom EF:s produkter, till exempel när du registrerar dig för ett nyhetsbrev eller prenumererar på en tjänst eller produkt. Vi samlar också personuppgifter genom:
      • Kakor. Kakor tillåter en webbserver att föra över data till en dator eller enhet för journalföring och andra syften. Om du inte vill att information ska samlas in genom kakor, finns det ett enkelt sätt i de flesta webbläsare att stänga av användandet av kakor. För detaljerad information om de kakor vi använder och dess syften, var god besök vår policy för kakor.
      • Användandet av en mobil-app. När du laddar ned och använder en av våra mobil-appar, och så långt dina integritetsinställningar tillåter, kan vi spåra och samla in användardata, som till exempel vilken tid och datum din enhet anslöt till våra servrar och vilken information eller vilka filer som har laddats ned till den mobila appen baserat på ditt enhetsnummer, samt statistik över fel och krascher som användarna har upplevt.
      • Din enhet. Om det tillåts av din enhet, samlar vi fysisk platsinformation och tillhandahåller skräddarsydda platsbaserade tjänster ocn innehåll. Läs mer under “Hur använder vi personuppgifter?”
  • Från våra koncernbolag, affärspartners, leverantörer eller försäkringshandläggare. Vi tar, i samband med ditt program, emot personuppgifter från:
    • Lokala EF-bolag som marknadsför våra tjänster och erbjuder kundservice i ditt hemland och som tillhandahåller oss med de personuppgifter som behövs för din beställning, eller skolan i destinationslandet som tillhandahåller en del av de tjänster du har beställt, eller det centrala EF-bolag som är ansvarigt för genomförandet av det avtal du har ingått med EF.
    • Affärspartners som t.ex. lokala försäljare som marknadsför försäljning av våra tjänster i ditt hemland.
    • Handläggare som tar emot information om ditt försäkringsärende i en försäkringssituation.
  • Från andra källor. Vi kan komma att ta emot personuppgifter från andra källor, som t.ex. offentliga databaser, partners inom t.ex. marknadsföring eller de som tillhandahåller mjukvara och tjänster för automatiserad digital marknadsföring och analyser; sociala medieplattformar till exempel Facebook, Instagram, Snapchat, Musical.ly, LinkedIn, Twitter, YouTube;meddelandetjänster som WhatsApp eller Facebook Messenger, eller från personer som du är vän med eller på annat sätt har kontakt med via sociala medieplattformer, samt andra tredje parter. Om du t.ex. väljer att ansluta ditt sociala medier-konto till ditt EF-konto som du får tillgång till när du bokar en EF-produkt, kommer personuppgifter som du använt vid registreringen skickas till oss, som till exempel: e-postadress, telefonnummer, postnummer, adress, födelsedatum, namn och användarnamn. Vi använder dessutom kakor för att spåra användares sociala medienätverk, vilket förklaras närmare i vår policy för kakor.
  • Om du surfar på våra hemsidor Vi kan också komma att samla information om ditt användande av våra tjänster genom din webbläsare för att spåra aktiviteter på vår hemsida, som till exempel MAC-adress (Media Access Control), datortyp (Windows eller Mac), upplösning, operativsystem och version, enhetstillverkare och modell, språk, webbläsare och version, tjänstleverantör eller namnet och detaljer om den EF-produkt du använder. Förutom detta loggas och identifieras din IP-adress automatiskt i våra logg-filer när du besöker en EF-produkt, samt vilken tid och vilka sidor som besöktes. Dessa data lagras och används tillsammans med andra personuppgifter som du tillhandahållit, om du har gett oss godkännande till detta. Du kan läsa mer om insamlandet av din IP-adress och annan webbläsardata i vår policy om kakor.

Hur använder vi personuppgifter?

Vi kommer att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Dina personuppgifter hanteras av EF för att färdigställa din bokning och ge dig de tjänster du beställt (inklusive reseförsäkring), samt för kundservice, administrativ service eller av andra anledningar för utförandet av avtalet mellan er och oss, som beskrivs i denna policy.
  • Vi kan också komma att använda personuppgifter:
    • För statistiska ändamål, systemunderhåll, säkerhetskopiering, beräkning av användningsnivåer och för att hjälpa till att diagnostisera serverproblem med EF-produkterna, för affärsutveckling samt för att se till att EF-produkterna fungerar korrekt.
    • För att låta dig kontakta och bli kontaktad av andra användare genom EF-produkter, i den mån det erbjuds av den aktuella EF-produkten.
    • För att tillhandahålla kundservice eller skicka servicerelaterad information via olika kanaler, t.ex. sms, budbärartjänster som WhatsApp, Facebook Messenger, chattrobotar eller e-post.
    • För att tillåta dig att delta i forum, chattar, profilsidor och bloggar, och att använda tjänster som låter dig lägga ut information och material.
    • Om det är relevant, för att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk;
    • För att upptäcka, utreda eller förhindra informationssäkerhetsincidenter, bedrägeri, vilseledande uppgifter, säkerhetsincidenter eller brott;
    • För att uppfylla tillämpliga rättsliga krav, regler och krav på efterlevnad.
    • Om du har gett ditt medgivande att:
      • Analysera och förbättra våra erbjudanden genom att identifiera användartrender, fastställa effektiviteten hos våra marknadsföringskampanjer och skräddarsy EF-produkternas upplevelse och innehåll, baserat på dina tidigare aktiviteter i EF-produkterna. Till exempel beroende på vilken EF-produkt du har sökt efter på vår hemsida eller besökt, kan erbjudandet komma att begränsas till ett specifikt språk, kurslängd eller budget.
      • Tillhandahålla skräddarsydda, platsbaserade tjänster och innehåll genom användandet av din enhets fysiska plats. Du kommer till exempel att bli omdirigerad till din lokala EF-hemsida på ditt hemspråk om din enhet visar att du surfar från det landet, eller så kan du välja det EF-kontor som är närmast dig för besök eller information.
      • Marknadsföra våra produkter och tjänster, vilket inkluderar specialerbjudanden baserat på dina intressen. Till exempel genom e-postmarknadsföring som Salesforce Marketing Clouds hanteringsmjukvara som samlar maillistor och scheman och som modifierar e-postmeddelanden efter vad mottagaren läser, klickar på och vidarebefordrar eller genom andra kanaler, t.ex. sms, andra snabbmeddelandetjänster eller chattrobotar, telefonsamtal med operatör (s.k. telemarketing) eller traditionell post. All sådan kommunikation kommer att innehålla en tydlig länk för avregistrering eller erbjuda en annan opt-out-funktion.
      • För överföring och kommunikation till tredjepartsföretag eller andra EF-bolag för deras marknadsföringsändamål, inklusive direktmarknadsföring och telemarketing.
      • Vi kan erbjuda en möjlighet att betala för EF-produkterna via betalningslösningar, inklusive men inte begränsat till Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm ("Klarna"). För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan det hända att vi delar dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna, så att Klarna kan bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsmetoder och anpassa dessa betalningsmetoder till dig. Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetsmeddelande.
    • Hur delar vi med oss av personuppgifter?

      Vi delar dina personuppgifter enligt beskrivningen nedan och i denna sekretesspolicy, och enligt vad som tillåts enligt gällande lag:

      • Företagets dotterbolag
      • Våra dotterbolag omfattar till exempel ett lokalt EF-bolag som främjar försäljningen av våra tjänster och erbjuder kundservice i ditt hemland, eller skolan i ditt destinationsland som tillhandahåller vissa av de tjänster som du har beställt, eller EF-bolag som tillhandahåller interna servicefunktioner som IT, juridik eller andra delade tjänster. Om vi har fått ditt samtycke kan vi också dela dina personuppgifter med våra EF-företag som är anslutna till oss för deras egna marknadsföringsändamål. En förteckning över dessa dotterbolag finns här samt International Care Ltd, Selnaustrasse 30, 8001 Zürich.

      • Tredjepartsleverantörer av tjänster
      • Vi delar personuppgifter med tredje part i samband med att vi levererar tjänster till dig och driver vår verksamhet. Vi kan till exempel dela Personuppgifter till leverantörer av IT-system för att hantera kundrelationer, behandla kreditkort eller andra betalningslösningar, schemalägga lektioner eller lagra inlärningsresultat; eller till leverantörer av programvara och tjänster för digital marknadsföringsautomatisering och analys; till annonsplattformar; och till andra tredje parter för att tillhandahålla kundtjänst, affärsanalys och tjänster för förebyggande av bedrägerier och efterlevnad för att ge dig reklam som är anpassad till dina intressen [och till organ för behandling av viseringar].

      • Leverantörer av resor
      • Vi delar personuppgifter med leverantörer av reserelaterade tjänster, inklusive hotell, flygbolag, buss- eller tågleverantörer, samt kursledare, aktivitetsledare eller andra entreprenörer i samband med förvaltningen av våra program, eller ett reseförsäkringsbolag som förbereder reseförsäkringen för dig. Observera att reseleverantörer kan komma att kontakta dig för att få ytterligare information om och när det krävs för att underlätta din bokning eller för att på annat sätt tillhandahålla resan eller tillhörande tjänster.

      • Affärspartner
      • Vi kan dela dina personuppgifter med affärspartners. Detta kan till exempel ske när vi främjar ett program eller erbjuder en tjänst eller produkt tillsammans med en tredjeparts affärspartner eller när vi använder lokala försäljningsagenter för att främja våra tjänster i ditt hemland. I de flesta fall kommer programmet eller erbjudandet att innehålla namnet på den tredje partnerns affärspartner, antingen ensam eller tillsammans med vår, eller så kommer du att omdirigeras till den affärspartnerns webbplats med ett meddelande.

      • Andra tredje parter
      • Om du loggar in på en EF-produkt/tjänst med hjälp av en enda inloggning via en app eller plattform från en tredje part kommer du att dela viss information med den sociala medieplattformen, t.ex. det faktum att du har besökt eller interagerat med oss.

      • Företagstransaktioner
      • I händelse av att vår verksamhet direkt eller indirekt säljs eller kombineras med en annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, en potentiell köpare och potentiella köpares rådgivare och kan överföras till de nya ägarna av verksamheten.

      • Rättsliga rättigheter och skyldigheter
      • Vi delar också med oss av personuppgifter när vi anser det nödvändigt, t.ex.: (a) under rådande regelverk, (b) för att följa en rättsprocess, (c) för att svara på en förfrågan från offentliga och regeringsorgan utanför ditt hemland, (d) för att genomdriva våra villkor eller ett kontrakt, (e) för att skydda våra eller våra dotterbolags verksamhet, (f) för att skydda våra, era, eller våra koncernbolags rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom, samt (g) för att ge oss möjligheten att förminska eventuell skada vi ådrar oss.

      Internationella dataöverföringar

      EF har affärsverksamhet i flera olika länder och dina personuppgifter kan delas med EF:s dotterbolag eller andra mottagare enligt ovan som har ett behov av att få sådana uppgifter för att utföra de tjänster du har begärt eller enligt denna policy. Sådana mottagare kan vara belägna utanför ditt eget land, inklusive länder utanför EES/Schweiz som inte garanterar samma skyddsnivå som det land där du är bosatt. Om inte Europeiska kommissionen har beslutat att ett land garanterar en adekvat skyddsnivå för personuppgifter kommer EF att använda avtal som bygger på Europeiska kommissionens standardklausuler för dataskydd vid internationella överföringar av personuppgifter för att säkerställa att gällande lagstiftning följs. Du har rätt att be oss om en kopia av standardklausulerna om dataskydd (genom att kontakta oss enligt vad som anges i avsnittet Kontakta oss nedan).

      Vad baserar vi vår rättighet att samla in personuppgifter på?

      Vi har dokumenterat de lagliga grunderna för våra behandlingsaktiviteter i bilaga 1.

      Vid vissa tillfällen behandlar vi dina personuppgifter på grundval av ditt samtycke (t.ex. när du godkänner att vi sätter in andra cookies än de som är absolut nödvändiga). I den mån vi använder känsliga personuppgifter baserar vi detta på ditt uttryckliga samtycke. Känsliga uppgifter kan till exempel vara information om hälsa, etnicitet eller religiös övertygelse - läs mer under "Känsliga uppgifter". När vi behandlar uppgifter på grundval av samtycke kan ditt samtycke återkallas när som helst.

      Behandlingen av vissa av dina personuppgifter är nödvändig för att tillhandahålla tjänster till dig i enlighet med det avtal som du ingår med oss. Utan denna information skulle vi inte kunna tillhandahålla vissa tjänster till dig.

      Vid andra tillfällen behandlar vi dina uppgifter när vi är skyldiga att behandla dem enligt lag (t.ex. om vi är skyldiga att behandla uppgifter enligt domstolsbeslut eller annan tillämplig lag).

      Vi behandlar också dina personuppgifter när det ligger i vårt eller en tredje parts legitima intresse att göra det, förutsatt att dina dataskyddsrättigheter inte åsidosätter dessa intressen. Detta kan vara för att marknadsföra produkter eller tjänster som liknar de produkter eller tjänster som du redan har köpt från samma juridiska enhet. När vi inte förlitar oss på samtycke, lagstadgade krav eller avtalsenliga nödvändigheter behandlar vi dina personuppgifter på grundval av legitima intressen enligt beskrivningen i denna policy.

  • Säkerhet

    Vi använder adekvat säkerhet för att dina personuppgifter ska vara säkra och uppdaterade på både organisatiorisk, teknisk och administrativ nivå, samt för att skydda dina personuppgifter från oauktoriserade eller olagliga processer och förlust, fördärvning eller skada.

    Avsluta Prenumeration

    Om du vid något tillfälle inte längre vill ta emot information eller reklam från oss kan du 1) använda ”Avsluta prenumeration” i ett e-postmeddelande från oss, 2) kontakta oss via kontaktinformationen du kan hitta under “Kontakta oss”, 3) kontakta ditt lokala EF-kontor i Sverige via telefon, e-post eller post. Kontaktuppgifter hittar du på våra hemsidor.

    Var uppmärksam på att förändringen inte alltid sker direkt. Vi strävar efter att följa dina önskemål så fort som det är praktiskt möjligt.

    Tredjeparts-sidor

    Denna integritetspolicy tar inte upp, och vi är inte ansvariga för, information, sekretess eller praxis från tredje parter, till exempel tredje part som erbjuder en webbsida som någon av EF:s produkter länkar till. Att EF inkluderar en länk i EF-produkterna betyder inte att vi eller våra koncernbolag stödjer den länkade hemsidan.

    Vi tillhandahåller även åtkomst till tredjeparts-funktionaliteter som låter dig dela dina aktiviteter i EF-produkter på sociala medier som till exempel Facebook eller LinkedIn. Var uppmärksam på att information du tillhandahåller genom användandet av dessa funktioner regleras av tredje partens egna policy och inte av denna integritetspolicy. Vi har ingen kontroll över, eller ansvar för, någon tredje parts användande av information du tillhandahåller i samband med användandet av en sådan funktion.

    Hur Länge Lagrar Vi Personuppgifter?

    Vi kommer endast lagra dina personuppgifter så länge det krävs för syftet av insamlandet av informationen, eller i enlighet med det lagstadgade tidsintervall som generellt används på marknaden. Såvida inte ytterligare lagring är nödvändig på grund av ett rättsligt hinder eller försvar i samband med rättsliga krav eller om en annan tidsperiod har specificerats.

    Vi kommer att fortsätta lagra delar av dina personuppgifter som är nödvändiga för marknadsföringssyften tills du tar tillbaka ditt godkännande, men aldrig längre än tio år efter att du senast slutförde en tjänst eller senaste leverensen av en produkt.

    Om Du Är Under 16

    Om du är under 16 år gammal bör denna policy granskas tillsammans med en förälder eller vårdnadshavare för att försäkra er om att ni båda förstår till fullo. Vi är inte ansvariga att undersöka din ålder, men ibland kan vi komma att göra verifieringskontroller. Om vi får reda på att du är minderårig och att vi har samlat information om dig utan uttryckligt godkännande av din vårdnadshavare, kommer vi att ta bort informationen så snart som möjligt och du kommer inte ha möjligheten att använda EF:s produkter.

    Känslig Data

    Generellt eftersträvar vi inte att samla in känsliga personuppgifter. Dessa data är relaterade till etnisk härkomst, politiska åskådningar, religion eller filosofi, information om hälsa eller mediciner, kriminell bakgrund eller fackliga medlemskap. I vissa fall kan insamlandet av denna information vara nödvändig (till exempel för att kunna tillhandahålla de tjänster eller produkter du har beställt och i relation till din försäkring, eller möjlighet till att söka visum eller studiemedel). Vi kommer försäkra att vi får ditt uttryckliga godkännande innan en sådan process tar vid och kommer att behandla informationen säkert.

    Uppdateringar Av Vår Integritetspolicy

    Vår integritetspolicy ändras då och då. Vi kommer aldrig på ett betydande sätt att begränsa dina rättigheter utan att informera dig. Vi kommer att publicera alla ändringar i integritetspolicyn på denna sida och innan ändringarna implementeras, meddela detta på ett tydligt sätt. I den mån vi är skyldiga enligt lag, kommer vi att söka ditt godkännande innan några förändringar träder i kraft.

    Dina Rättigheter

    Vi respekterar din rätt att få tillgång till och kontrollera din information och kommer att svara på förfrågningar i enlighet med tillämplig lagstiftning om integritet och dataskydd. Vi kan komma att be dig att verifiera din identitet och lämna andra uppgifter för att hjälpa oss att besvara din begäran.

    Beroende på vilken laglig grund för behandling som vi åberopar har du rätt att:

    1. begära tillgång till dina personuppgifter;
    2. begära att vi korrigerar eller kompletterar personuppgifter som är felaktiga eller ofullständiga;
    3. Begära att vi raderar dina personuppgifter, vilket vi gör när det krävs enligt gällande integritets- och dataskyddslagstiftning;
    4. Begränsa vår behandling av dina personuppgifter, under vissa omständigheter;
    5. Begära att vi ger dig kopior av dina personuppgifter i ett maskinläsbart format eller överför dem över olika tjänster;
    6. invända mot vissa typer av behandling, inklusive när vi behandlar dina personuppgifter på grundval av våra legitima intressen och för direkt marknadsföring, och
    7. om vi har bett om ditt samtycke till att behandla dina uppgifter, att återkalla detta samtycke.

    Dessa rättigheter är begränsade i vissa situationer enligt tillämplig integritets- och dataskyddslagstiftning - till exempel när vi kan visa att vi har en rättslig skyldighet eller har andra legitima skäl att behandla dina uppgifter.

    Kontakta oss

    Om du vill ha en kopia på den information EF har om dig, eller på standardklausulerna för dataskydd, eller vill använda någon av dina rättigheter, vänligen kontakta någon av våra kontor eller klicka här.

    Om du har några klagomål över hur vi hanterar dina personuppgifter, har du rättigheten att kontakta en högre instans i landet du bor.

    Bilaga 1

    Typ av och syfte med behandlingen Laglig grund för behandling
    Slutföra din bokning, förse dig med de produkter och tjänster som du har beställt (inklusive reseförsäkringar), för kundtjänst och administrativa tjänster. Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal som du är part i eller för att vidta åtgärder på din begäran innan ett avtal ingås.
    För statistiska ändamål, systemunderhåll, säkerhetskopiering, beräkning av användningsnivåer och för att hjälpa till att diagnostisera serverproblem med EF-produkterna, för affärsutveckling samt för att se till att EF-produkterna fungerar korrekt. Legitimt intresse av att administrera och förbättra EF-produkterna till förmån för användarna.
    För att du ska kunna kontakta och bli kontaktad av andra användare via EF-produkterna. Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal.
    För att tillhandahålla kundservice eller skicka servicerelaterad information via olika kanaler, t.ex. sms, budbärartjänster som WhatsApp, Facebook Messenger, chattrobotar eller e-post. Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal.
    För att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk
  • Rättslig skyldighet
  • Legitimt intresse av att föra och försvara rättsliga anspråk för att skydda verksamheten.
  • För att upptäcka, utreda eller förhindra informationssäkerhetsincidenter och/eller rapportera bedrägerier, falska uppgifter eller brott.
  • Rättslig skyldighet
  • Legitimt intresse av att upptäcka, utreda eller förhindra informationssäkerhetsincidenter, vilseledande uppgifter och brott för att skydda (a) användare av EF-produkterna och (b) våra direktörer, anställda och konsulter.
  • För att uppfylla tillämpliga rättsliga krav, regler och krav på efterlevnad.
  • Rättslig skyldighet
  • Legitimt intresse av att se till att tillämpliga lagar och förordningar följs.
  • För att analysera och förbättra våra erbjudanden genom att identifiera användningstrender, avgöra hur effektiva våra reklamkampanjer är och skräddarsy EF Products upplevelse och innehåll baserat på dina tidigare aktiviteter på EF Products. Samtycke
    För att förse dig med personliga platsbaserade tjänster och innehåll med hjälp av din enhets fysiska plats. Samtycke
    För att marknadsföra våra produkter och tjänster, inklusive särskilda kampanjer baserade på dina intressen.
  • Samtycke
  • Legitimt intresse, för direktmarknadsföring av produkter eller tjänster som liknar de produkter eller tjänster som du redan har köpt från samma juridiska person inom en begränsad tidsperiod.
  • För överföring och kommunikation till tredjepartsföretag eller våra dotterbolag för deras marknadsföringsändamål, inklusive direktmarknadsföring och telemarketing. Samtycke
    För överföring och kommunikation till tredjepartsföretag i syfte att erbjuda betalningslösningar, researrangemang eller IT-tjänster.
  • Fullgörande av kontraktet
  • Legitimt intresse av att driva ett kommersiellt företag som anlitar lämpliga tredjepartsleverantörer.