Språkresor för vuxna

Språkresor för vuxna
4.8
1987
(1 987 betyg)
4.8

Studera tillsammans med andra vuxna och ta del av EFs breda kurs- och programutbud som kommer få dig att nå dina personliga mål! Genom att åka utomlands och gå en språkkurs fördjupar du inte enbart dina språkkunskaper utan du expanderar dessutom ditt internationella nätverk och träffar människor du aldrig annars hade mött. Med kursstart varje måndag kan du välja att studera allt mellan en vecka och upp till ett år.

Språkresor för vuxna

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienFrankrikeSydkoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Språkresor utomlands vuxna

På EF betyder våra språkresor för vuxna mer än att bara lära sig språk - de är en övergripande upplevelse. Vuxna från hela världen möts på våra språkskolor, skapar nya kontakter och lär känna andra kulturer. Dina nyvunna kontakter kommer ofta att vara kvar hos dig under en lång tid och kan vara till stor nytta för din framtida karriär. Du får också möjlighet att lära känna landet som du studerar i vilket förbättrar dina språkkunskaper samtidigt som du lär känna en ny kultur. Förutom lokala evenemang som vinprovningar erbjuder EF också en mängd korta utflykter, sightseeingturer och kulturella turer på våra språkresor för vuxna. Detta ger dig en unik möjlighet att lära dig mer om landets historia, konst och kultur. Priset för våra språkresor för vuxna inkluderar vanligtvis 2 till 3 utflykter. Dessutom erbjuder EF också ett omfattande träningsprogram, som sträcker sig från joggingturer till yogalektioner och spautflykter.

Språkkurser utomlands för 50+

Det är aldrig försent att lära sig engelska oavsett hur gammal du är. Vi erbjuder språkresor för dig som är över 50 plus, på våra språkresor kommer du inte bara lära dig ett nytt språk utan du kommer förbättra dina språkkunskaper och uppleva en härlig semester. Välj en EF språkresa för 50+ och förbättra dina språkkunskaper på någon av våra destinationer världen över. Med EF kommer du lära dig ett nytt språk bland vänner i samma ålder och i en trevlig atmosfär. Våra certifierade lärare har språket som modersmål och kombinerar innovativa lektioner med utflykter runt om i landet så att du får använda språket i praktiken också. Våra kurser för vuxna som är 50+ fokuserar även på kurser i konst, kultur och kurser i gastronomi.  Välj mellan soliga Spanien, kulturella England till spännande USA eller Australien, oavsett vilken destination du väljer så kommer du ha en oförglömlig upplevelse utomlands.  

Fakta om våra språkresor för vuxna

Vilket språk vill du utforska?  Du kan studera engelska i England, Malta, USA och Australien eller andra språk så som Tyska och Franska på ett flertal destinationer. För den som vill upptäcka mer exotiska kulturer finns det språkresor för vuxna i Kina och Japan.

Hur många veckor vill du studera? Du kan studera allt mellan 1-52 veckor.

Vilken intensitet vill du ha på dina klasser?  Antingen väljer du en intensivare kurs med mer fokus på snabb inlärning eller så vill du ha mer tid att utforska kulturen och lära dig språket genom att integrera dig med lokalbefolkningen.

Hur vill du bo? Vill du komma nära kulturen kan du välja att bo med en EF Värdfamilj, är du dock mer intresserad av att träffa andra studenter kanske EF Residence passar bättre. EF Hotel passar dig som vill ha maximal frihet och bekvämlighet. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.