Språkresor

Språkresor till Kanada

Språkresor till Kanada
4.7
778
(778 betyg)
4.7

En språkresa till Kanada låter dig finslipa din engelska medan du upptäcker ett fascinerande och mångfasetterat land. Vi har sport- och aktivitetskurser, generella engelskakurser, obetalda praktikkurser och mycket mer därtill. Utforska vårt utbud för språkkurser till Kanada för att hitta det bästa alternativet för dig.

Språkresor till Kanada

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver

Våra språkresor i Kanada

När du studerar engelska på en språkresa till Kanada så lär du dig språket samtidigt som du vidgar dina vyer genom att leva i en annan kultur. Oavsett om du väljer att studera i de makalösa landskapen i British Colombia vid stilla havets kust eller i Torontos storstads atmosfär, så kommer din språkresa till Kanada ta med dig på ett äventyr som du sent kommer att glömma. Gör nästa resa minnevärd - lär dig engelska och uppleva livet utomlands på en språkresa till Kanada.

Språkkurser i Kanada

Kanadas vänliga, öppensinnade anda gör det till en perfekt plats för en språkkurs. Tusentals studenter väljer varje år att gå en språkkurs i Kanada för att lära sig engelska eftersom att det är så enkelt att göra. Ta själv reda på varför studenter i Kanada är bland de nöjdaste i världen genom att gå en språkkurs i Kanada, välj mellan städerna Toronto eller Vancouver. Det är väldigt roligt att plugga engelska i Kanada. Tempot är avslappnat och lokalbefolkningen är vänlig gentemot utlänningar. Oavsett om du vill gå en längre språkkurs eller tillbringa några veckor av ditt sommarlov i Kanada kommer du inte att ångra tiden du tillbringade i detta härliga land.

Framsteg som varar

Att lära sig ett nytt språk är alltid en resa, men när du reser utomlands där språket pratas, så blir det till ett äventyr. Du lär dig inte enbart grammatiken och ett nytt vokabulär, du hamnar även i en helt ny miljö och måste anpassa dina vanor till ditt nya vardagsliv. En språkresa till Kanada kommer att vända upp och ner på din värld och du kommer tvingas komma ut ur ditt skal. Denna dramatiska förändring kommer hjälpa dig att lättare ta till dig engelskan. En språkresa till Kanada kommer vidga dina vyer och få dig att prata engelska på nolltid.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.