Språkresor till Kanada

En språkresa till Kanada låter dig finslipa din engelska medan du upptäcker ett fascinerande och mångfasetterat land. Vi har sport- och aktivitetskurser, generella engelskakurser, obetalda praktikkurser och mycket mer därtill. Utforska vårt utbud för språkkurser till Kanada för att hitta det bästa alternativet för dig.

Språkresor till Kanada

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

Utforska program efter populära destinationer

Våra språkresor i Kanada

När du studerar engelska på en språkresa till Kanada så lär du dig språket samtidigt som du vidgar dina vyer genom att leva i en annan kultur. Oavsett om du väljer att studera i de makalösa landskapen i British Colombia vid stilla havets kust eller i Torontos storstads atmosfär, så kommer din språkresa till Kanada ta med dig på ett äventyr som du sent kommer att glömma. Gör nästa resa minnevärd - lär dig engelska och uppleva livet utomlands på en språkresa till Kanada.

Språkkurser i Kanada

Kanadas vänliga, öppensinnade anda gör det till en perfekt plats för en språkkurs. Tusentals studenter väljer varje år att gå en språkkurs i Kanada för att lära sig engelska eftersom att det är så enkelt att göra. Ta själv reda på varför studenter i Kanada är bland de nöjdaste i världen genom att gå en språkkurs i Kanada, välj mellan städerna Toronto eller Vancouver. Det är väldigt roligt att plugga engelska i Kanada. Tempot är avslappnat och lokalbefolkningen är vänlig gentemot utlänningar. Oavsett om du vill gå en längre språkkurs eller tillbringa några veckor av ditt sommarlov i Kanada kommer du inte att ångra tiden du tillbringade i detta härliga land.

Framsteg som varar

Att lära sig ett nytt språk är alltid en resa, men när du reser utomlands där språket pratas, så blir det till ett äventyr. Du lär dig inte enbart grammatiken och ett nytt vokabulär, du hamnar även i en helt ny miljö och måste anpassa dina vanor till ditt nya vardagsliv. En språkresa till Kanada kommer att vända upp och ner på din värld och du kommer tvingas komma ut ur ditt skal. Denna dramatiska förändring kommer hjälpa dig att lättare ta till dig engelskan. En språkresa till Kanada kommer vidga dina vyer och få dig att prata engelska på nolltid.