Språkresor till Vancouver

Språkresor till Vancouver
4.4
562
(562 betyg)
4.4

Bo i närheten av världens mest magnifika vildmark när du åker på språkresa till Vancouver. Se späckhuggare medan du paddlar kajak eller åk skidor i Kanadas största skidort Whistler! Staden i sig själv är fantastisk, och du kommer att få några av ditt livs bästa minnen från din språkkurs i Vancouver.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Kanada
Stad: Vancouver

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kanada
Stad: Vancouver

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kanada
Stad: Vancouver

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kanada
Stad: Vancouver

Studera engelska i Vancouver

På en språkresa till Vancouver får du två saker till samma pris: en spännande äventyrsvistelse och ideal utbildningsmöjlighet på samma gång. Våra kurser är flexibla och varierade, så du kommer säkerligen hitta ett tillfälle som passar dig och dina mål, oavsett om du åker iväg två veckor eller ett år. Alla våra engelska språkkurser Vancouver erbjuder samma höga kvalitetsutbildning med den senaste teknologin och innovativa undervisningsmetoder. Fokus ligger på kommunikation från start, så att du kan öva din engelska på dina äventyr i Kanada.

Språkkurser i Vancouver

Med en språkkurs i Vancouver lär du dig engelska i en magnifik miljö. Vancouver, belägen mellan Coast Mountains och Stilla havet, har en oslagbar skönhet. Gå en språkkurs i Vancouver och du kommer få en upplevelse för livet! Plugga engelska i Vancouver, där spektakulära landskap möter havet. Med sina höga berg i bakgrunden blir Vancouver ovanligt pittoreskt. Att ta färjan ut till öarna är ett trevligt sätt a skåda staden på avstånd. Vancouver är en av de vackraste platserna i världen att studera engelska i.

Lär dig engelska på ett roligt sätt

Med massor av flexibla språkresor till Vancouver att erbjuda, så är detta din chans att välja din ideala språkresa. Vi ser till att det finns massor av tid till att utforska och njuta av Vancouver. Aktiviteter och utflykter är del av våra språkresor, och du kommer också att ha fritid att spendera som du själv väljer, antingen med att koppla av eller genom att välja till ännu mer spänning för din språkresa. På din språkresa till Vancouver så kommer du att lära dig engelska hela tiden, inte bara under lektionstid. Du kommer att förbättra dina konversationsfärdigheter medan du åker skidor, upptäcker sevärdheter, vandrar i bergen eller när du är på stranden: vad skulle kunna vara bättre?