Språkresor till Vancouver

Språkresor till Vancouver
4.4
562
(562 betyg)
4.4

Bo i närheten av världens mest magnifika vildmark när du åker på språkresa till Vancouver. Se späckhuggare medan du paddlar kajak eller åk skidor i Kanadas största skidort Whistler! Staden i sig själv är fantastisk, och du kommer att få några av ditt livs bästa minnen från din språkkurs i Vancouver.

Språkresor till Vancouver

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Kanada
Städer: Vancouver
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Kanada
Städer: Vancouver
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Kanada
Städer: Vancouver
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Kanada
Städer: Vancouver

Studera engelska i Vancouver

På en språkresa till Vancouver får du två saker till samma pris: en spännande äventyrsvistelse och ideal utbildningsmöjlighet på samma gång. Våra kurser är flexibla och varierade, så du kommer säkerligen hitta ett tillfälle som passar dig och dina mål, oavsett om du åker iväg två veckor eller ett år. Alla våra engelska språkkurser Vancouver erbjuder samma höga kvalitetsutbildning med den senaste teknologin och innovativa undervisningsmetoder. Fokus ligger på kommunikation från start, så att du kan öva din engelska på dina äventyr i Kanada.

Språkkurser i Vancouver

Med en språkkurs i Vancouver lär du dig engelska i en magnifik miljö. Vancouver, belägen mellan Coast Mountains och Stilla havet, har en oslagbar skönhet. Gå en språkkurs i Vancouver och du kommer få en upplevelse för livet! Plugga engelska i Vancouver, där spektakulära landskap möter havet. Med sina höga berg i bakgrunden blir Vancouver ovanligt pittoreskt. Att ta färjan ut till öarna är ett trevligt sätt a skåda staden på avstånd. Vancouver är en av de vackraste platserna i världen att studera engelska i.

Lär dig engelska på ett roligt sätt

Med massor av flexibla språkresor till Vancouver att erbjuda, så är detta din chans att välja din ideala språkresa. Vi ser till att det finns massor av tid till att utforska och njuta av Vancouver. Aktiviteter och utflykter är del av våra språkresor, och du kommer också att ha fritid att spendera som du själv väljer, antingen med att koppla av eller genom att välja till ännu mer spänning för din språkresa. På din språkresa till Vancouver så kommer du att lära dig engelska hela tiden, inte bara under lektionstid. Du kommer att förbättra dina konversationsfärdigheter medan du åker skidor, upptäcker sevärdheter, vandrar i bergen eller när du är på stranden: vad skulle kunna vara bättre?

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.