Språkresor till Toronto

Språkresor till Toronto
4.6
485
(485 betyg)
4.6

På en språkresa till Toronto lär du dig engelska bland de vänligaste människorna på jorden – Kanadensare! Ontariosjön är vacker, och vart du än befinner dig i staden kan du se CN Tower skina. Din språkresa till Toronto kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

Språkresor till Toronto

Språkresor till Toronto

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Kanada
Städer: Toronto
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Kanada
Städer: Toronto
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Kanada
Städer: Toronto
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Kanada
Städer: Toronto

Studera engelska i Toronto

Oavsett om du vill lära dig engelska för skojs skull eller om du vill använda det i en framtida karriär, så låter en språkresa till Toronto dig att bemästra språket medan du upptäcker Kanadas största stad. Med stora företag inom alla typer av branscher, däribland media, kommunikation, finans och IT, så är Toronto en perfekt plats för att nätverka och knyta an kontakter för framtida jobbmöjligheter. Oavsett vad du har för intressen, så kommer det finnas tillfällen att utforska dem. I staden ligger även en hel del universitet så du kommer inte ha några svårigheter att träffa andra studenter på din språkresa till Toronto.

Språkkurser i engelska i Toronto

Att gå en språkkurs i Toronto är ett smart sätt att få en semester i Kanada samtidigt som du förbättrar din engelska. Toronto är en av Kanadas mest dynamiska städer, vilket du kommer att upptäcka på din fritid efter lektionerna. Alla våra språkkurser i Toronto använder sig av våra innovativa undervisningsmetoder för att du snabbt ska bli bekväm med att prata engelska. Plugga engelska i Toronto och ha en härlig vistelse samtidigt. Denna vackra stad vid stranden av Ontariosjön ståtar med den högsta byggnaden på det västra halvklotet. Du kan till och med promenera på toppen, om du vågar. Att studera engelska i Toronto är spännande och mycket mer effektivt än att lära sig engelska hemma i Sverige.

Upptäck Toronto på din språkresa

Denna stad är full av spännande och roliga saker att hitta på, vilket du kommer att upptäcka på din språkresa till Toronto. Lär dig mer om Kanadas historia och kultur på Royal Ontario Museum, eller möt över 5000 djur på Torontos djurpark. Det finns också konstmuseum som erbjuder allt från kontemporär till Inuitisk konst. Och du kommer inte ha några problem att ta dig runt: med Torontos kollektivtrafik kan du ta dig runt med tunnelbana, spårvagn eller buss. En språkresa till Toronto kommer inte enbart att förbättra dina engelskakunskaper, det kommer också ge dig chansen att leva i en dynamisk gästvänlig stad.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.