Språkresor

Språkresor till Irland

Språkresor till Irland
4.5
846
(846 betyg)
4.5

Det är något förtrollande med Irland: de dimmiga kullarna, Dublins kullerstensgator och alla mysiga pubar. Våra språkresor till Irland pågår från 2 veckor upp till ett helt år, välj själv vad som passar just dig. Åk på en språkresa till Irland och låt dig förtrollas.

Språkresor till Irland

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Irland
Städer: Dublin
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Irland
Städer: Dublin

Utforska destinationer

Språkresa till Irland

Att plugga engelska på en språkresa till Irland känns rimligt. Så många kända engelsktalande författare och poeter är irländare. Jonathan Swift som skrev Gullivers resor, Samuel Beckett, känd för sina pjäser, Bram Stroke, författare till Drakula, var all irländska framgångrika författare. Likaså var de kvicka författarna Oscar Wilde, poeten William Butle Yeats, och James Joyce, som vände upp och ner på den literära världen med sitt mästerverk Odysséen och Finnegans wake. Irlands litterära historia är djup och bred. På en språkresa till Irland kommer du att kunna fördjupa dig i det engelska språket i den mån du vill.

Bo i Irland

På din språkresa till Irland, kan du välja att bo med en värdfamilj. Genom att delta i din värdfamiljs vardagsliv så kommer du att bli mer familjär med språket och kulturen. Oavsett om du umgås över en kopp te eller på den lokala pubben så kommer framstegen i engelskan vara tydlig. Om du föredrar att bo med andra i samma ålder, så kan du välja att bo i en lägenhet eller på studenthem tillsammans med studenter från hela världen. Allteftersom du och dina nya vänner upptäcker Irland på din språkresa så kommer landet förtrolla dig med sin charm och du kommer att ha svårt att åka hem från denna magiska plats.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.