Språkresor till Irland

Språkresor till Irland
4.5
846
(846 betyg)
4.5

Det är något förtrollande med Irland: de dimmiga kullarna, Dublins kullerstensgator och alla mysiga pubar. Våra språkresor till Irland pågår från 2 veckor upp till ett helt år, välj själv vad som passar just dig. Åk på en språkresa till Irland och låt dig förtrollas.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Irland
Stad: Dublin

Språkresor till Irland

Gratis broschyr

Utforska program efter populära destinationer

Språkresa till Irland

Att plugga engelska på en språkresa till Irland känns rimligt. Så många kända engelsktalande författare och poeter är irländare. Jonathan Swift som skrev Gullivers resor, Samuel Beckett, känd för sina pjäser, Bram Stroke, författare till Drakula, var all irländska framgångrika författare. Likaså var de kvicka författarna Oscar Wilde, poeten William Butle Yeats, och James Joyce, som vände upp och ner på den literära världen med sitt mästerverk Odysséen och Finnegans wake. Irlands litterära historia är djup och bred. På en språkresa till Irland kommer du att kunna fördjupa dig i det engelska språket i den mån du vill.

Bo i Irland

På din språkresa till Irland, kan du välja att bo med en värdfamilj. Genom att delta i din värdfamiljs vardagsliv så kommer du att bli mer familjär med språket och kulturen. Oavsett om du umgås över en kopp te eller på den lokala pubben så kommer framstegen i engelskan vara tydlig. Om du föredrar att bo med andra i samma ålder, så kan du välja att bo i en lägenhet eller på studenthem tillsammans med studenter från hela världen. Allteftersom du och dina nya vänner upptäcker Irland på din språkresa så kommer landet förtrolla dig med sin charm och du kommer att ha svårt att åka hem från denna magiska plats.