Språkresor till Dublin

Språkresor till Dublin
4.6
551
(551 betyg)
4.6

En språkresa till Dublin ger dig chansen att prata engelska hela dagen, varje dag, i en spännande och internationell miljö. Vår språkresa till Dublin kombinerar innovativa lektioner i engelska med användningen av den senaste teknologin tillsammans med fritid för att öva din engelska med dina nya vänner och vänliga irländare.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Irland
Stad: Dublin

Språkresor till Dublin

Gratis broschyr

Språkresa till Dublin

Dublin kombinerar modernt stadsliv med all den charm och historia som irländarna är så kända för. På din språkresa till Dublin kommer du att finslipa din engelska medan du upptäcker och gör dig familjär med staden som till och med har ett museum om pysslingar. Dublin är känt för sin litterära tradition och är full av pubbar på charmiga små gator där betydande noveller skrivits. Lektioner på din språkresa till Dublin kommer att förbereda dig inför konversationer med din värdfamilj, nya vänner från klassen och pratsamma Dublinbor som du kommer träffa lite överallt.

Värdet av en språkresa

Det bästa med en språkresa till Dublin är att du lär dig engelska i dess kulturella kontext, vilket kommer att fördjupa och vidga ditt vokabulär bortom det som lärs ut i klassrummet. Våra klasser är små och våra erfarna lärare ger dig den individuella uppmärksamhet du behöver för att lära dig effektivt och snabbt. På din språkresa till Dublin så kan du bo med en värdfamilj eller med andra internationella studenter. Oavsett så kommer du att få nya vänner som du kan använda din engelska med, och du kommer att öva dina språkfärdigheter ännu mer när du utforskar staden, inte som turist, men som en resenär. Du kommer att växa otroligt mycket som person.