Språkresor till Sydafrika

Språkresor till Sydafrika
4.1
976
(976 betyg)
4.1

Är du intresserad av att lära dig engelska i en exotisk miljö? Då är vår språkresa till Sydafrika helt rätt för dig. Upptäck det dynamiska, mångsidiga samhället i Kapstaden, eller bege dig ut på safari i sökandet efter lejon. Allt är möjligt på en språkresa till Sydafrika.

Språkresor till Sydafrika

Språkresor till Sydafrika

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden

Utforska destinationer

Studera engelska i Sydafrika

En språkresa till Sydafrika låter dig studera engelska I en av världen mest attraktiva resemål. Din språkundervisning kommer att ske i vackra och livliga Kapstaden, och du kommer att ha möjlighet att utforska mer av landet på organiserade utflykter och fritid. På din språkkurs i Sydafrika kommer du att lära dig språket med innovativa undervisningsmetoder och teknologi för att du ska lära dig effektivt i klassrummet. Du kommer då att ha tid att öva din engelska på gatorna i Kapstaden där du kommer att hitta överraskningar bakom varje hörn. En språkresa till Sydafrika är sannerligen ett stort äventyr.

Språkkurser i Sydafrika

Under din språkkurs i Sydafrika kommer du kunna välja om du vill ta kurser i Afrikansk musik, hur den sydafrikanska vinindustrin fungerar och många fler ämnen som lär dig mer om Sydafrika och dess kultur. Om du verkligen vill ha en unik upplevelse samtidigt som du lär dig engelska, då ska du gå en språkkurs i Sydafrika. Vår professionella personal stödjer dig genom hela kursen. Spännande utflykter, god mat och pulserande nattliv är perfekta tillfällen att träffa nya vänner på. Missa inte möjligheten att studera engelska i Sydafrika.

Boendealternativ i Sydafrika

Du kan bo med en värdfamilj eller på studentboende på din språkresa till Sydafrika. Om du väljer att bo med en värdfamilj så kommer du att få ut mer av din språkresa. Du kommer att prata engelska med din värdfamilj och bo som sydafrikaner bor och ta till dig deras seder och bruk lättare. Om du väljer att bo på studentboende på din språkresa till Sydafrika, så kommer du att spendera mer tid med dina klasskamrater. Vi har studenter från hela världen som åker på språkresa med oss, så du kommer att träffa fler internationella vänner om du bor på studentboende. Oavsett vilket alternativ du väljer för din språkresa till Sydafrika så kommer du att ha en fantastisk tid och förbättra din engelska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.