Språkresor till Kapstaden

Språkresor till Kapstaden
4.6
593
(593 betyg)
4.6

Åk iväg på ett oförglömligt Afrika-äventyr samtidigt som du lär dig engelska på en språkresa till Kapstaden. Beroende på dina intressen, kan du använda din fritid på en språkresa till Kapstaden med att gå till stranden, åka på safari, eller upptäcka allt vad staden har att erbjuda.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden

Språkresor till Kapstaden

Gratis broschyr

Studera engelska i Kapstaden

När du bestämmer dig för att åka iväg på en språkresa till Kapstaden, så väntar dig ett exeptionellt äventyr. Små klasser, individuell uppmärksamhet från lärarna, och innovativa undervisningsmetoder kommer att försäkra att du förbättrar din engelska varje dag. Men din språkkurs i Kapstaden är mycket mer än så. Staden har ett behagligt klimat, med kritvita stränder, och en livlig befolkning. Du kan också bege dig ut för att observera Sydafrikas två- och fyrbenta varelser på en safari. En språkresa till Kapstaden erbjuder det bästa från två världar: effektiv språkundervisning med ett oförglömligt äventyr.

Språkkurs i Kapstaden

En språkkurs i Kapstaden hjälper dig att förbättra din engelska samtidigt som du lär känna Sydafrikas näst största stad. Alla våra språkkurser i Kapstaden kan skräddarsys utefter dina behov och önskemål. Plugga engelska i Kapstaden, en av Afrikas mest mångsidiga städer, där det oväntade väntar runt varje hörn. Våra engelskaprogram i Kapstaden fokuserar på kommunikation, och tack vare att du konstant får tillfälle att använda dina nya språkkunskaper i praktiken, kommer du att återvända hem som en mer självsäker engelsktalare, oavsett nivå.

Ditt liv som språkstudent i Kapstaden

Du kan bo med en värdfamilj eller på studentboende på din språkresa till Sydafrika. Om du väljer att bo med en värdfamilj så kommer du att få ut mer av din språkresa. Du kommer att prata engelska med din värdfamilj och bo som sydafrikaner bor och ta till dig deras seder och bruk lättare. Om du väljer att bo på studentboende på din språkresa till Sydafrika, så kommer du att spendera mer tid med dina klasskamrater. Vi har studenter från hela världen som åker på språkresa med oss, så du kommer att träffa fler internationella vänner om du bor på studentboende. Oavsett vilket alternativ du väljer för din språkresa till Sydafrika så kommer du att ha en fantastisk tid och förbättra din engelska.