Åk på språkresa och lär dig engelska

Åk på språkresa och lär dig engelska
4.9
1475
(1 475 betyg)
4.9

Om du vill lära dig engelska är ditt bästa alternativ en språkresa på engelska. Oavsett om du spenderar en månad i Malta eller ett år i Australien, så kommer du att återvända hem med nytt självförtroende. Välj från vårt breda urval av språkresor på engelska för att hitta det program som passar just dig. Vi har språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

Åk på språkresa och lär dig engelska

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSydafrikaSingapore

Våra språkresor i engelska tar dig jorden runt

Engelska är världens mest internationella språk och blir allt mer oundvikligt i både karriären och på semestern. EF arrangerar engelska språkresor till länder runt hela jorden - du kan välja helt fritt vilken sorts miljö du vill befinna dig i: soliga Malta med massor av strand och bad, kändistäta Kalifornien med strandbarbeques och surflektioner, myllrande London, eleganta New York eller akademiskt atmosfärrika Boston, Oxford eller Cambridge. En språkresa i engelska passar barn, ungdomar eller vuxna, och oberoende av språknivå. Alla våra elever börjar sin tid med EF med ett språktest som du kan ta online redan innan du reser iväg. Sedan placeras du i en grupp med studenter från andra länder som är på samma nivå som du. Eftersom det är det enda språket ni delar så blir ni tvugna att prata på engelska hela tiden - perfekt sätt att bli flytande på!

Språkresor för vuxna engelska

Vi erbjuder även språkresor för vuxna, utforska EF:s breda kurs-och programutbud tillsammans med vuxna från hela världen. Oavsett om du har personliga eller akademiska ändamål kommer du fördjupa dina språkkunskaper i engelska när du åker på en språkkurs utomlands. Du kommer knyta många nya kontakter på en språkresa som kan vara till stor fördel för din framtida karriär. Under din språkresa får du även tid till att utforska din omgivning och staden du studerar i. Vi anordnar sightseeingturer, kulturella turer, vinprovningar och även lokala evenemang på våra språkresor världen över.

Var kan jag bo på en engelsk språkresa?

På alla EF:s engelska destinationer kan du välja mellan att bo i en lokal värdfamilj eller på ett EF Resort eller EF Studenthem. På vissa destinationer har vi även studentlägenheter där du får dela hem med en mindre grupp internationella studenter. Vilket boende som passar just dig beror på vilken sorts person du är samt vilken destinationen du väljer. Åker du iväg till en riktigt stor stad som London eller New York kan det kännas tryggare att bo i ett familjehem, å andra sidan kan det innebära långa pendlingstider eftersom de flesta av våra värdfamiljer bor i typiska bostadsområden som ligger lite utanför centrum. Om du vill ha den äkta semesterkänslan på din engelska språkresa bör du välja EF Resort, då bor du som på Medelhavshotell med närhet till både havet och lektionssalar. Du kommer även att lära känna människorna i din studentkorridor och få nya vänner från hela världen.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.