Språkresor till Singapore

Språkresor till Singapore
4.3
960
(960 betyg)
4.3

Boka en språkresa till Singapore och upptäck denna vibrerande, internationella stad. Det finns så mycket att upptäcka i Singapore, från den bästa shoppingen i Asien till de kritvita stränderna. En språkkurs i Singapore kommer att förbättra både din engelska och kinesiska, tack vare våra innovativa lärometoder och små klasser.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Singapore
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Singapore
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Singapore

Språkresor till Singapore

Gratis broschyr

Studera engelska i Singapore

En språkkurs i Singapore är perfekt om du vill lära dig engelska I en exotisk miljö. Denna stad präglas av sin historia som tidigare brittisk koloni vars kultur är starkt präglad av kina, indien, arabien och malaysia. Din språkresa till Singapore kommer att ge dig massor av fritid till att utforska stadens olika etniska områden och för att botanisera bland världens bästa shopping. Undervisningen sker i små klasser med lärare som ger dig den individuella uppmärksamhet du behöver. Att plugga engelska i Singapore är en perfekt mix av språkundervisning, kultur och mycket roligt därtill!

Språkkurser i Singapore

Vart kan vara det mest oväntade stället i världen att lära sig engelska? Singapore! Men en språkkurs i Singapore för att lära sig engelska är inte så galet som det låter. De flesta i Singapore är tvåspråkiga, och vår skola i Singapore använder sig av samma avancerade undervisningsmetoder och teknologi som alla andra av våra språkskolor runt om i världen. Plugga engelska i Singapore och upptäck vad det är som gör staden så dynamisk. Singapore är en väldigt säker plats så du behöver inte oroa dig när du utforskar området med nya vänner från skolan. Att studera engelska i Singapore är mycket mer effektivt än att lära sig hemma i Sverige.

Attraktioner för språkstudenter i Singapore

Det finns massor att upptäcka utanför klassrummet på en språkresa till Singapore. När du inte aktivt studerar engelska, använd dina nya engelskakunskaper till att smaka olika etniska måltider, utforska koloniområden kring Bras Basah, shoppa loss på Marina Bay, eller slappna av på en kritvit strand på en närliggande ö. Din språkresa till Singapore mixar klassrumsundervisning med aktiviteter, utflykter, och fritid till att lära dig engelska och utforska den lokala kulturen och landskapet medan du förbättrar dina engelskakunskaper. Stadens attraktioner gör Singapore till ett perfekt val för en språkresa.