Språkresor till New York

Språkresor till New York
4.6
540
(540 betyg)
4.6

New York är en pulserande metropol perfekt för en språkresa. I denna storstad hittar du alltid det senaste trenderna inom mode, mat och konst. Vår språkresa till New York har engagerade lärare som hjälper dig bli bekväm med att tala engelska, klasser inriktade på särskilda ämnen, och organiserade aktiviteter så att du kan upptäcka allt New York har att erbjuda.

Språkresor till New York

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: New York
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: New York

Språkresa till New York

New York är kanske världens mest kända stad, och det sägs att om du kan lyckas här kan du lyckas var som helst. Om det hektiska storstadlivet lockar dig , finns det ingen bättre plats att åka på språkresa till än New York. Du kan spendera en livstid i New York och ändå upptäcka något nytt varje dag. Våra klasser är skräddarsydda för att tillgodose alla typer av intressen och utanför klassrummet annordnas massor av aktiviteter, och du kommer att ha tillräckligt med fritid för att upptäcka denna makalösa stad på egen hand. Vår språkresa till New York är det bästa sättet för en målmedveten student att lära sig engelska i en otrolig storstadsmiljö.

Välj rätt boende

Om du är exalterad inför din språkresa till New York, men fortfarande undrar vart du ska bo – oroa dig inte! Även om New York är en av de städer med störst bostadsbrist i världen, så har du en rad alternativ att välja mellan, utan att behöva gå igenom den stressiga processen av att leta lägenhet. När du åker på språkresa till New York så kan du välja att bo på ett av våra bekväma studenthem, lokaliserat perfekt för att utforska New York. Om du vill fördjupa dig i den amerikanska kulturen, så kan du bo hos en noga utvald amerikansk värdfamilj. Börja din dag med hemlagad mat och använd dina nyfunna engelskakunskaper för att kommunicera med din värdfamilj i New York.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.