Språkkurser i spanska

Att lära sig spanska på bästa sätt är att åka till landet där språket talas.  Våra språkkurser i spanska i Spanien och Costa Rica hjälper dig att göra snabba framsteg i spanska. Under din spanska språkkurs kommer du även få ta del av spännande aktiviteter och utflykter så att du får öva din spanska i alla typer av sammanhang. Att studera spanska i Spanien eller Costa Rica är både effektivare och mer intressant än att studera hemma. Våra program kombinerar spanskalektioner med aktiviteter och fritid, så att du utvecklar din spanska snabbt och enkelt.

Språkkurser i spanska
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SpanienCosta RicaMexiko
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 52 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SpanienCosta RicaMexiko
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SpanienCosta RicaMexiko
EF Språkresor

EF Språkresor

14 - 17 år
2-4 veckor
I Grupp
Åk på språkresa utomlands i en grupp med en erfaren EF-ledare. Lär dig språk och träffa nya vänner från hela världen.
Land: Spanien

Utforska program efter populära destinationer

Lära sig spanska utomlands

Det kan vara svårt att välja en destination när du ska läsa en spanskakurs utomlands. Barcelona har en kosmopolitisk charm, vacker arkitektur och shopping i världsklass på gatan Las Ramblas. Vår andra skola i Spanien är belägen i huvudstaden Madrid, här får du känna av storstadspulsen och Madrid är perfekt för dig som är intresserad av kultur, kända muséum och en framtida karriär i Spanien. Om du vill kombinera din språkkurs med en solsemester är vår språkskola i Malaga perfekt för dig, här har du chansen att hänga på stranden både före och efter lektionerna. Om du vill bege dig ännu längre bort och vill uppleva en spanskakurs i exotiska Costa Rica har vi även en språkskola i Playa Tamarindo.  Den här populära surfingstaden kommer omedelbart att fånga dig med sin varma och vackra natur. Vår nybyggda språkskola är belägen nära stranden med utomhuspool och med närhet till djungeln erbjuder vår språkkurs i Costa Rica oändliga utomhusupplevelser.

Spanskakurs i Europa och Centralamerika

Spanska är ett av världens mest talade språk och är dessutom känt för att vara ett relativt enkelt språk att lära sig. Med EF kan du läsa spanska språkkurser på alla nivåer, du behöver ingen förkunskap i spanska utan kan läsa en spanskakurs som nybörjare. Vi erbjuder även intensivkurs i spanska i Europa och i Centralamerika. Våra språkkurser i spanska kommer att ge dig grunderna i språket samtidigt som du förbättrar din kommunikationsförmåga. Alternativt kan du utveckla dina hobbys samtidigt som du bygger på dina språkkunskaper genom att ta en kurs i flamencodans, fördjupa dig i Barcelonas arkitekturhistoria eller lära dig laga tapas på andalusiskt vis samtidigt som du läser en spanskakurs med EF.

Ett äventyr att lära sig spanska utomlands

Det finns så många anledningar att lära sig spanska utomlands på en språkkurs utomlands. Oavsett om du fortfarande går i skolan eller arbetar, att lära sig spanska är en stor tillgång till ditt CV och framtida karriär. En spanskakurs på en av våra EF-språkskolor kommer att förbättra dina språkkunskaper och få dig att tala spanska med mer självförtroende. Genom det dagliga användandet av det spanska språket kommer dina språkkunskaper att förbättras snabbt särskilt när du är omgiven av språket varje dag. Men även utanför din spanskakurs kan du använda dig utav dina nya kunskaper i spanska när du deltar i våra aktiviteter och utflykter. En spanskakurs utomlands ett äventyr, du lär inte bara känna ett nytt land utan du lär även känna många nya vänner, tillsammans kommer ni skapa oförglömliga minnen. 

Att tänka på inför en språkkurs i spanska

På EF erbjuder vi ett brett utbud av skräddarsydda spanskakurser utomlands. Från korta vistelser till intensiva spanskakurser eller valfria valmöjligheter - valet är stort och tillgodoser alla åldrar och behov. Beroende på dina önskemål kan du också utöka din spanskakurs med olika valfria ämnen som spansk grammatik eller yrkesspecifika kurser. Du kan även erhålla erkända internationella språkcertifikat som DELE, praktikplatser och volontärarbete på våra spanskakurser utomlands. Oavsett vilken kurs du väljer garanterar vi att du kommer att lära dig spanska med EF. Ditt val av destination kommer att påverka hela din resa, så se till att läsa på om våra destinationer så att du vet vad du har att vänta dig innan du åker iväg. Beställ hem vår broschyr som är gratis och full av information om våra språkkurser i spanska eller kontakta våra studievägledare på: 08 587 930 00, de hjälper dig gärna med alla frågor och funderingar.