VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkkurser i spanska

Att lära sig spanska på bästa sätt är att åka till landet där språket talas.  Våra språkkurser i spanska i Spanien och Costa Rica hjälper dig att göra snabba framsteg i spanska. Under din spanska språkkurs kommer du även få ta del av spännande aktiviteter och utflykter så att du får öva din spanska i alla typer av sammanhang. Att studera spanska i Spanien eller Costa Rica är både effektivare och mer intressant än att studera hemma. Våra program kombinerar spanskalektioner med aktiviteter och fritid, så att du utvecklar din spanska snabbt och enkelt.

Språkkurser i spanska

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SpanienCosta Rica

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: SpanienCosta Rica

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SpanienCosta Rica

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SpanienCosta Rica

Utforska program efter populära destinationer

Studera spanska utomlands

Studera spanska utomlands och lär dig hur spanskan talas i vardagslivet. Oavsett om du väljer att lära dig spanska i Spanien eller i Costa Rica, så kommer våra erfarna lärare hjälpa dig att få självförtroendet att prata spanska. Utforska vårt utbud för att se vart du vill plugga spanska utomlands.

Spanskakurs i Europa och Centralamerika

Spanska är ett av världens mest talade språk och är dessutom känt för att vara ett relativt enkelt språk att lära sig. Med EF kan du läsa spanska språkkurser på alla nivåer, du behöver ingen förkunskap i spanska utan kan läsa en spanskakurs som nybörjare. Vi erbjuder även intensivkurs i spanska i Europa och i Centralamerika. Våra språkkurser i spanska kommer att ge dig grunderna i språket samtidigt som du förbättrar din kommunikationsförmåga. Alternativt kan du utveckla dina hobbys samtidigt som du bygger på dina språkkunskaper genom att ta en kurs i flamencodans, fördjupa dig i Barcelonas arkitekturhistoria eller lära dig laga tapas på andalusiskt vis samtidigt som du läser en spanskakurs med EF.

Studera spanska utomlands och gör gott för omvärlden

Att studera spanska utomlands är ett utmärkt tillfälle att utforska världen. Välj mellan att studera på vår skola i Barcelona, Madrid, Malaga, eller Playa Tamarindo i Costa Rica. Om du studerar spanska vid vår språkskola i Costa Rica kan du även passa på att lära dig om de miljöutmaningar som hotar regnskogen och vilka åtgärder som krävs för att rädda den. Detta ger dig också chansen att öva spanska med lokalbefolkningen. Du gör skillnad för omvärlden samtidigt som du pluggar spanska i en oförglömlig omgivning.

Vanliga frågor

Varför lära sig spanska utomlands?

Det finns så många anledningar att lära sig spanska utomlands på en språkkurs utomlands. Oavsett om du fortfarande går i skolan eller arbetar, att lära sig spanska är en stor tillgång till ditt CV och framtida karriär. En spanskakurs på en av våra EF-språkskolor kommer att förbättra dina språkkunskaper och få dig att tala spanska med mer självförtroende. Genom det dagliga användandet av det spanska språket kommer dina språkkunskaper att förbättras snabbt särskilt när du är omgiven av språket varje dag. Men även utanför din spanskakurs kan du använda dig utav dina nya kunskaper i spanska när du deltar i våra aktiviteter och utflykter. En spanskakurs utomlands ett äventyr, du lär inte bara känna ett nytt land utan du lär även känna många nya vänner, tillsammans kommer ni skapa oförglömliga minnen.

Var kan jag lära mig spanska utomlands?

Det kan vara svårt att välja en destination när du ska läsa en spanskakurs utomlands. Barcelona har en kosmopolitisk charm, vacker arkitektur och shopping i världsklass på gatan Las Ramblas. Vår andra skola i Spanien är belägen i huvudstaden Madrid, här får du känna av storstadspulsen och Madrid är perfekt för dig som är intresserad av kultur, kända muséum och en framtida karriär i Spanien. Om du vill kombinera din språkkurs med en solsemester är vår språkskola i Malaga perfekt för dig, här har du chansen att hänga på stranden både före och efter lektionerna. Om du vill bege dig ännu längre bort och vill uppleva en spanskakurs i exotiska Costa Rica har vi även en språkskola i Playa Tamarindo.  Den här populära surfingstaden kommer omedelbart att fånga dig med sin varma och vackra natur. Vår nybyggda språkskola är belägen nära stranden med utomhuspool och med närhet till djungeln erbjuder vår språkkurs i Costa Rica oändliga utomhusupplevelser.

Varför studera spanska i ett land där det talas som modersmål?

EF erbjuder dig chansen att plugga spanska i Costa Rica eller Spanien. Du studerar spanska i en internationell miljö där du får använda dina nya kunskaper i olika sammanhang - både på lektionerna och på fritiden. Vare sig du vill åka iväg i några veckor på en språkresa eller vill stanna i flera månader för att bli flytande i språket så har EF något för alla nivåer och åldrar. Berätta för oss vad du vill ha ut av dina spanskstudier och vi på EF kommer att se till att dina kurser är skräddarsydda efter just dina behov. Med ett multi-language year kan du dessutom kombinera flera olika destinationer i Spanien och Sydamerika för att uppleva mer under tiden du studerar spanska utomlands.

Vad bör jag veta innan jag anmäler mig till en språkkurs i spanska?

På EF erbjuder vi ett brett utbud av skräddarsydda spanskakurser utomlands. Från korta vistelser till intensiva spanskakurser eller valfria valmöjligheter - valet är stort och tillgodoser alla åldrar och behov. Beroende på dina önskemål kan du också utöka din spanskakurs med olika valfria ämnen som spansk grammatik eller yrkesspecifika kurser. Du kan även erhålla erkända internationella språkcertifikat som DELE, praktikplatser och volontärarbete på våra spanskakurser utomlands. Oavsett vilken kurs du väljer garanterar vi att du kommer att lära dig spanska med EF. Ditt val av destination kommer att påverka hela din resa, så se till att läsa på om våra destinationer så att du vet vad du har att vänta dig innan du åker iväg. Beställ hem vår broschyr som är gratis och full av information om våra språkkurser i spanska eller kontakta våra studievägledare på: 08 587 930 00, de hjälper dig gärna med alla frågor och funderingar.