Spanska för nybörjare

Spanska för nybörjare
4.2
1180
(1 180 betyg)
4.2

Idag finns det oändliga möjligheter att lära sig spanska. Det finns kurser för nybörjare i spanska online, kvällskurser, kurser på universitet och utomlands. Om du verkligen vill lära dig spanska på ett snabbt och smidigt sätt så är en kurs utomlands det bästa sättet. Våra kurser i spanska utomlands kombinerar spanska lektioner med utflykter och mycket fritid. På så sätt använder du språket dagligen när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen. 

Oavsett hur länge du vill vara borta för att lära dig spanska så erbjuder vi på EF olika språkkurser – från 2 till 52 veckor. På EF erbjuder vi även ett brett utbud av skräddarsydda kurser utomlands. Från korta vistelser till mer intensiva kurser men också valfria möjligheter – valen är många och det finns något för varje ålder och behov. Beroende på dina önskemål kan du också utöka din spanska språkkurs genom valfria kurser som grammatik, volontärarbete och praktikplats.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SpanienCosta Rica
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SpanienCosta Rica

Spanska för nybörjare

Gratis broschyr

Utforska program efter populära destinationer

Spanska för nybörjare

Våra kurser i spanska anpassas efter din språkförmåga och vad du vill uppnå efter kursen. Du behöver inte ha några tidigare kunskaper i spanska utan det passar utmärkt att vara nybörjare när du ska lära dig spanska utomlands på någon av våra destinationer. Du kommer lära dig spanska från grunden på ett roligt och annorlunda sätt än vad du tidigare än vad vid. Våra lärare har spanska som modersmål och använder sig av innovativa inlärningsmetoder. Du kommer snabbt att se resultat och kommer märka av det när du klarar av enkla vardagssituationer som att fråga om vägen eller när du konverserar med lokalbefolkningen efter lektionstid. Upptäck hur snabbt och effektivt du lär dig ett språk när du är omgiven av språket dagligen både under lektionstid med även efter. 

Att lära sig spanska öppnar upp en ny värld

Visste du att spanska är ett av världens största språk näst efter mandarin? Spanska talas idag i många delar av världen och är ett officiellt språk i flera länder. Ungefär 500 miljoner människor talar spanska världen över, vilket gör att språket blir användbart att lära sig. Att lära sig spanska är en värdefull merit både för akademiska och professionella ändamål. Oavsett hur länge du vill vara borta, erbjuder vi olika slags kurser i spanska, alltifrån 2 veckor upp till ett helt år. Spanskan är idag ett viktigt språk och kan vara viktigt att kunna särskilt om du vill arbeta internationellt. Men det blir också ett viktigt språk när du reser till spansktalande länder särskilt länder i Sydamerika där befolkningen inte alltid har så stor kunskap i engelska. Ett av de bästa sätten att lära sig spanska, är att bege sig till ett land där språket talas dagligen. Då omges du dygnet runt av språket och blir tvungen att tillämpa dina nya kunskaper från klassrummet i det vardagliga livet med befolkningen. På så sätt får du även ett bättre uttal när du använder språket och får en känsla för att använda dig av språket mer spontant än när du lär dig spanska hemma.

Spännande destinationer att lära sig spanska

Om du ska läsa en kurs för nybörjare i spanska med EF finns det olika spännande destinationer du kan välja från. Till exempel så är Malaga en populär stad att åka till för att studera spanska och är vackert belägen i Costa del Sol. I Malaga är du dessutom omringad av historiska byggnader, caféer, restauranger och mysiga butiker där du kan öva din spanska varje dag efter lektionstid. Andra spännande destinationer som du kan åka till om du vill läsa en spanska för nybörjare kurs är Madrid och Barcelona. Eller om du vill åka längre bort och studera spanska kan Playa Tamarindo i Costa Rica vara något för dig. Denna populära surfstad kommer fängsla dig med sitt vackra och exotiska landskap. När du studerar spanska utomlands kommer du studera på våra skolor som alla är centralt belägna så att du kan upptäcka staden du bor i på bästa sätt. Våra destinationer som du kan välja mellan:

Finansiera din kurs i spanska för nybörjare

Om du är intresserad av att läsa en kurs som riktar sig till spanska för nybörjare, så kan du finansiera en del av din kurs med CSN. Från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel och sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan fokusera på att planera ditt livs äventyr. När du ska läsa en spanska för nybörjare kurs med EF garanterar vi dig den bästa kavilten både under lektionstid och på din fritid. Kostnaden för en spanskakurs för nybörjare avgörs av faktorer som:

  • Antalet lektioner du väljer under din nybörjarkurs
  • Längden på din språkkurs
  • Destinationen du väljer när du ska läsa spanska för nybörjare

Om du vill veta mer om hur en kurs för spanska för nybörjare ser ut eller om du är nyfiken och vill få ett personligt prisförslag kan du kontakta våra studievägledare på  08-587 930 00. Eller så kan du beställa en gratis broschyr full av användbar information om en språkkurs i spanska.