The World Leader in
International Education

Språkkurser utomlands

Gå en språkkurs utomlands och lär dig ett nytt språk samtidigt som du lär känna en ny och spännande kultur. På våra språkskolor finslipar du dina språkkunskaper med hjälp av våra engagerade lärare. Våra språkkurser kan anpassas efter nivå, längd och tempo, så att du kan hitta ett alternativ som passar dig.

Vid sidan om dina språkstudier på din språkkurs, kommer du att få massor av tid till att upptäcka allt vad ditt resmål har att erbjuda. På vår språkskola kommer du att studera tillsammans med studenter från hela världen och det kommer vara lätt att träffa nya vänner. Utforska vårt utbud av språkkurser utomlands för mer information, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hitta program efter din ålder

Vad är en språkkurs utomlands?

Skillnaden mellan en vanlig språkkurs och en språkkurs utomlands är att du får chansen att studera språket i ett land där det talas hela tiden. Du kommer att vara omgiven av språket dygnet runt och får använda dina språkkunskaper i olika, vardagliga situationer, allt från att köpa en kaffe till att gå på bio eller fråga efter vägen. På alla EF:s språkkurser kan du välja mellan att bo i värdfamilj eller på ett av våra studenthem tillsammans med studenter från hela världen och i närheten av din språkskola. Du lär känna människor som talar språket som modersmål och upplever både deras kultur och livsstil på nära håll. Det gör språkkurser utomlands till det bästa sättet att lära sig ett språk på - du kan bli flytande nästan dubbelt så snabbt som om du läser en språkkurs på hemmaplan!

Språkkurser utomlands passar alla åldrar

Man är sällan för ung eller för gammal för att åka på en språkkurs utomlands. EF har sina egna språkskolor med specialutformade språkkurser för vuxna, ungdomar och barn från 10 år. Våra vuxenkurser låter dig kombinera språkkurser med kurser i t.ex. matlagning, mode eller andra intressanta ämnen som relaterar till din destination. På fritiden har vi ett spännande aktivitetsprogram då du lär känna studenter från resten av världen samtidigt som ni utforskar museer, teatrar och andra kulturattraktioner tillsammans. EF:s språkkurser utomlands för ungdomar är utvecklade för ambitiösa och karriärsdrivna personer. Vd sidan om dina språkstudier, kan du välja till praktik, volontärarbete eller karriärsförberedande kurser som ger dig kunskaperna du behöver inför universitetet eller arbetsplatsen. En språkkurs för barn på vår språkskola, är ett perfekt sätt att göra något spännande på sommarlovet. Våra erfarna ledare tar god hand om dig på din språkkurs medan du upplever ditt livs äventyr i en trygg miljö.