Språkkurser

Språkkurser
4.9
1972
(1 972 betyg)
4.9

När du läser språkkurser utomlands lär du dig inte enbart ett nytt språk, du lever med språket. Det är därför det bästa sättet att plugga språk är att göra det utomlands, eftersom du är konstant omringad av det nya språket och din inlärningskurva blir som brantast. Resultatet: grymma språkkunskaper på kortast möjligast tid! Vi har mer an 50 års erfarenhet att organisera språkkurser runt om i världen.

Språkkurser

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeSt. RaphaelSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienFrankrikeSydkoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lär dig engelska när, var och hur du vill via världens största onlineskola, EF English Live. Vi erbjuder lektioner 24/7 för alla kunskapsnivåer.
Länder: Studera online
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online eller utomlands
Förbered er för framtiden med våra innovativa och resultatfokuserade kurser. Betrodda av tusentals företag runt om i världen.
Länder: Språkutbildning online eller på företaget oavsett var du befinner dig.

Språkkurser utomlands

När du väljer att läsa en språkkurs utomlands så kommer du märka hur snabbt du lär dig när du är omgiven av språket dagligen. Du fortsätter lära dig språket även efter lektionstid när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen och får använda dig av språket i vardagliga situationer. Under en språkkurs utomlands med EF så kommer du även ägna dig åt fritidsaktiviteter och utflykter. Då kommer du lära dig mer om landets kultur samtidigt som du använder dig av språket. Välj mellan 10 språk och över 50 destinationer när du ska studera språk utomlands.

Upptäck nya platser med en språkkurs

I en alltmer globaliserad värld, är språkkunskaper och kulturella färdigheter nyckeln till en internationell framgång. Fördjupa dig i nya kulturer, upptäck platser och skapa nya vänner runt om i världen. En språkkurs utomlands är det basta sättet att lära sig ett nytt språk på, när du är omringad av språket dagligen och tillämpar dina nya kunskaper i praktiken. 

Vart kan jag läsa en språkkurs?

Oavsett om du vill lära dig engelska i världsmetropolen London eller öva på dina spanska språkkunskaper i soliga Spanien, erbjuder EF alla deltagare ett brett urval av globala språkkursdestinationer. Damma av dina språkkunskaper eller lära dig ett helt nytt språk med  EF, det finns mer än 50 ackrediterade språkskolor i 20 länder runt om i världen. Men de mest populära destinationerna är:

Välj en språkskola i staden du alltid velat besöka eller drömt om att få bo i. Med EF kan du kombinera det språk du väljer med spännande stader i världen, vilket gör din språkresa till en oförglömlig upplevelse.

Hur är det att plugga språk utomlands?

Skillnaden mellan en vanlig språkkurs och en språkkurs utomlands är att du får chansen att plugga språket i ett land där det talas hela tiden. Du kommer att vara omgiven av språket dygnet runt och får använda dina språkkunskaper i olika, vardagliga situationer, allt från att köpa en kaffe på väg till skolan till att gå på bio eller fråga efter vägen till närmaste pizzeria. Du får själv välja om du vill bo i värdfamilj, komma kulturen riktigt nära, eller bo på ett studenthem tillsammans med internationella studenter från hela världen. Att direkt efter dagens språklektion kunna applicera det du just lärt dig genom att beställa mat under kvällens middag är en fantastisk känsla. Alla EF:s skolor ligger centralt belägna i de mest fantastiska städer så att du kan utforska allt som din favoritstad har att erbjuda. Det är just den känslan som gör språkkurser utomlands med EF så roliga och effektiva! Med våra nyskapande undervisningsmetoder kan du förbättra dina språkkunskaper på kort tid. Språkkurserna är anpassade till olika språknivåer, från nybörjare till mer avancerad nivå, du kan även anpassa språkkursen för olika intressen eller utbildningsmål.

Du är sällan för ung eller för gammal för plugga språk utomlands!

Plugga språk utomlands med EF oavsett ålder och intressen, vi erbjuder skräddarsydda språkkurser till alla åldrar, från barn till vuxna. EF har sina egna språkskolor med specialutformade språkkurser för vuxna, ungdomar och barn från 10 år. Våra vuxenkurser låter dig kombinera dina språkstudier med kurser i t.ex. matlagning, mode eller andra intressanta ämnen som relaterar till din destination. På fritiden har vi ett spännande aktivitetsprogram då du lär känna studenter från resten av världen samtidigt som ni utforskar museer, teatrar och andra kulturattraktioner tillsammans. EF:s språkkurser utomlands för ungdomar är utvecklade för ambitiösa och karriärsdrivna personer. Vid sidan om din språkutbildning utomlands, kan du välja till praktik, volontärarbete eller karriärsförberedande kurser som ger dig kunskaperna du behöver inför universitetet eller arbetsplatsen.

Vad kostar en språkkurs?

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska plugga språk utomlands med CSN vilket betyder att från och med att du fyller 20 år så kan du ansöka om studiemedel som kan täcka en del av kostnaden för din språkkurs. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel. EF är med dig hela vägen och hjälper dig att ta hand om alla detaljer så att du kan fokusera på ditt stora äventyr när du ska läsa språk utomlands. CSN har olika regler om studiemedel beroende på var du väljer att läsa en språkkurs och hur länge du planerar att vara borta. Priserna för att läsa en språkkurs avgörs av flera faktorer:

  • Antalet lektioner du väljer i din språkutbildning
  • Längden på din språkkurs
  • Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

På EF garanterar vi den bästa kvaliteten när du väljer en språkutbildning utomlands, både inom och utanför skolan. Vart i världen vill du läsa sprak utomlands? EF erbjuder 50 destinationer, det är bara att välja vart du vill åka och låta oss hjälpa dig med resten.

EF språkkurser utomlands för alla åldrar, intressen och budgetar!

Vi erbjuder språkkurser utomlands för att passa alla mål och budgetar. Alla har olika förutsättningar och olika ändamål. Vi på EF tar hänsyn till det och därför har vi skräddarsydda språkkurser som ska passa dig och dina behov. Våra kurser sträcker sig från 2 till 52 veckor och erbjuds på olika språk och intensitet: Intensivkurs, allmän krus och baskurs. Alla kurser är designade for dig och dina mål med språkkursen, vare sig du vill få baskunskaper inom språket eller lära dig ett språk effektivt för professionella ändamål. Med den senaste språktekniken, utvalda lärare och att du befinner dig i landet som språket talas kan vi garantera att du som läser en språkkurs kan nå en högre nivå var sjätte vecka. Du har möjligheten att välja vilket upplägg som passar ditt schema, tempo och individuella behov när du ska läsa språk utomlands. Här är ett smakprov av vårt utbud:

Oavsett om det handlar om att främja din egen karriär, förbereda sig för en internationell språkexamen eller förvärva kulturella färdigheter, erbjuder EF de rätta valbara kurserna för alla.

Varför välja en språkutbildning med EF?

EF har arbetat i över 50 år med att öppna upp världen genom utbildning. EF är idag ett av världens största privata utbildningsföretag som hjälper människor at lära sig ett nytt språk samtidigt som du får kulturellt utbyte och ökat självförtroende. Vi har hjälpt över 16 miljoner människor att lära sig ett nytt språk världen över. På EF kombinerar vi språkutbildning med fritidsaktiviteter när du ska plugga språk utomlands, det ger dig möjlighet att förbättra dina färdigheter och samtidigt kunna njuta av värdlandet och staden du studerar i. På alla EFs språkskolor arbetar lärare som talar modersmålet och det är vi väldigt stolta över. Våra språkskolor är alla dessutom centralt belägna på alla våra destinationer så att du på bästa sätt ska kunna utforska staden och dess sevärdheter. Med våra innovativa undervisningsmetoder, kan varje deltagare anpassa kursen till sina egna mål och nå en högre nivå varje sjätte vecka. Vill du veta mer om vår språkutbildning? Ring våra studievägledare på 0200-81 00 00 som gärna hjälper dig längs vägen om du har några frågor eller beställ en gratis broschyr full av användbar information om vara språkkurser.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.