Språkkurser i engelska

Språkkurser i engelska
4.9
1456
(1 456 betyg)
4.9

Vill du lära dig engelska som nybörjare eller utveckla dina befintliga språkkunskaper till perfektion genom en engelskkurs? Då är EF rätt plats för dig - eftersom vi erbjuder ett stort urval av skräddarsydda engelskkurser online och utomlands. Oavsett om du vill upptäcka underbara landskap och färgglada städer på din fritid eller lära dig språket hemifrån, hittar du det perfekta programmet för dina förväntningar här.

Språkkurser i engelska

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSydafrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lär dig engelska när, var och hur du vill via världens största onlineskola, EF English Live. Vi erbjuder lektioner 24/7 för alla kunskapsnivåer.
Länder: Studera online
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online eller utomlands
Förbered er för framtiden med våra innovativa och resultatfokuserade kurser. Betrodda av tusentals företag runt om i världen.
Länder: Språkutbildning online eller på företaget oavsett var du befinner dig.

Engelskakurser med EF

När du väljer att lära dig engelska med EF ligger fokus på kommunikation, i kombination med den senaste tekniken och erfarna, modersmålstalande lärare. På det här sättet hjälper vi dig inte bara att utveckla flytande engelska, men vi lär dig också att tala engelska med förtroende.

Med EF, planerar du din språkkurs i engelska helt efter dina behov och önskemål. Om du väljer att studera engelska utomlands kan du åka till den stad som lockar dig mest, och där välja det mest passande boendealternativet samt tempo på dina studier. 

Oavsett om du fortfarande är på nybörjarnivå, redan har grundläggande kunskaper i engelska eller letar efter en uppfriskningskurs - med EF hittar du rätt engelskkurs för dina behov.

Urval av engelskakurser

Oavsett om du vill ta en engelska kurs online eller studera engelska utomlands med EF erbjuder vi ett brett urval av kurser.

Grundläggande engelskakurser

Online har du tillgänglighet till lärare 24 timmar om dygnet och utomlands har vi kursstart varje måndag. Du kan själv välja längd, kurstyp och tillvalsämnen för dina engelskastudier.

  • EF Intensivkurs: lär dig ett språk effektivt för akademiska, privata eller professionella ändamål.
  • EF Allmän kurs: få gedigen kunskap inom ett språk via ett allsidigt studieprogram.
  • EF Baskurs: Språkstudier deltid eller i kombination med semester.

Examensförberedande och karriärfrämjande engelskakurser

EF-studenter återkommer ständigt bland studenter som når bäst resultat på olika officiella språkexamina världen över så du kan lita på  att våra examensförberedande kurser verkligen fungerar!

  • Förberedande engelskkurs för Cambridge-examen, TOEFL, TOEIC eller IELTS: med ett officiellt språkcertifikat kan du förbättra dina karriär- och akademiska möjligheter samt bli antagen till universitet utomlands.
  • EF English for Business: Uppnå en avancerad språklig nivå och utveckla samtidigt din affärsengelska.



Utbildning i engelska för alla åldrar

Att lära sig engelska är för alla och hos oss på EF har vi något för yngre barn, ungdomar och vuxna som vill lära sig engelska. Vi förstår att vuxna gärna läser med andra vuxna och har därför särskilda språkskolor som är speciellt lämpade för +25 studenter. Dessa skolor har även aktiviteter utanför klasserna som endast är för den äldre målgruppen, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din språkkurs i engelska med oss. Tillhör du den yngre generationen vill du såklart träffa studenter från hela världen som är i samma ålder som dig själv. Det är därför vi på EF erbjuder språkkurser i engelska för alla åldrar, nivåer och intressen.   

Engelska för vuxna

Vi skräddarsyr våra vuxna språkkurser i engelska för vuxna för att du ska förbättra dina språkkunskaper på nolltid. Oavsett om du vill utveckla dina kommunikativa färdigheter för karriären eller om du förbereder dig för att studera på ett universitet utomlands så erbjuder EF det bästa förbererandet. Med våra språkkurser för vuxna online och världen över finns det något för alla smaker och intressen. 

Om du väljer att åka på språkresa för vuxna är våra mest populära resmål Malta, England och USA. Du kommer möta vuxna från hela världen på en engelskakurs utomlands, skapa nya kontakter och dessutom fördjupa dig i andra kulturer. Nyvunna kontakter blir vänner för livet och kan vara en fördel för din framtida karriär. 



Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.