Engelska kurser online

Engelska kurser online
4.9
1456
(1 456 betyg)
4.9

Oavsett om du är nybörjare eller expert, det finns alltid utrymme att förbättra din engelska. Öva ditt uttal, förfina din accent, förbättra din grammatik eller utöka ditt ordförråd med EF English Live. Våra kompletta onlinekurser i engelska är perfekta för alla som vill förbättra sina engelska färdigheter. Genom att studera engelska online kan du skaffa ett försprång i din karriär, resa utomlands, klara en tentamen och mycket mer.

Engelska kurser online

Engelska kurser online

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF English Live

EF English Live

19 + år
Online
Lär dig engelska när, var och hur du vill via världens största onlineskola, EF English Live. Vi erbjuder lektioner 24/7 för alla kunskapsnivåer.
Länder: Studera online
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online eller utomlands
Förbered er för framtiden med våra innovativa och resultatfokuserade kurser. Betrodda av tusentals företag runt om i världen.
Länder: Språkutbildning online eller på företaget oavsett var du befinner dig.

En omfattande engelskskola online

Ta del av en personlig, målinriktad inlärningsupplevelse med live privatundervisning och lärarledda gruppklasser på begäran. Våra certifierade engelsklärare lyssnar på dina behov och hjälper dig att nå dina mål.

Pusha dig själv med interaktiva inlärningsverktyg

Få tillgång till över 2000 timmars interaktiva, självstudier lärande aktiviteter som täcker alla grunder - läsning, skrivning, talning och lyssnande, plus grammatik och ordförråd. Allt tillgängligt dygnet runt, så det finns ingen gräns för hur och när du kan lära dig.

Lär dig engelska hemifrån – vid ditt skrivbord på datorn, eller i sängen på din telefon! Vår websida och appar för iOS och Android gör inlärningen trevlig och tillgänglig, oavsett var du vill lära dig engelska online.

För att lära dig ett språk måste du tala det

Tala. Prata. Kommunicera. För att vara flytande engelska måste du tala, tala, tala. Vi hjälper såklart med att läsa, skriva och lyssna också, men med EF English Live kan du prata med en lärare när du vill.

Vi har tusentals professionellt certifierade (TEFL eller TKT) engelsklärare, specialutbildade för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Med modersmålstalande och tvåspråkiga lärare kan vi tillgodose alla nivåer för att snabbt utvärdera dina behov och utveckla ett skräddarsytt program precis för dig. Vi älskar våra lärare och det kommer du också göra!Våra engelskakurser online

Oavsett vilka mål du har, garanterar våra engelska kurser online din framgång. Välj den kurs som passar bäst för dina behov.

Allmän engelska online

16 nivåer av lektioner och aktiviteter för dig för att förbättra dina engelska färdigheter, från grundläggande till skickliga. Med den här kursen kommer du att lära dig att:

  • Tala med förtroende.
  • Använd vanligt och dagligt ordförråd
  • Skriv e-post, texter och så mycket mer

Affärsengelska online

Lär dig behärska alla de professionella engelska färdigheter du behöver för att nå framgång i din karriär, med specifika engelska klasser om finans och mycket mer.

Specialkurser online för TOEFL och TOEIC

Tidsbaserade övningar och specialklasser som hjälper dig att förbättra alla färdigheter du behöver för att få bästa möjliga poäng. Med den här kursen ingår:

  • Hundratals timmars övningstester
  • Specialiserade temakurser
  • Live feedback och mycket merVarför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.